POLA ESTRADE U PANICI: Soraja piše KNJIGU! Biće to ROMAN U NASTAVCIMA, a ima i SPECIJALNIH poglavlja!
Boga mi, mnogima neće biti dobro kad Soraja objavi roman, Foto: Printscreen Youtube

NOVA SPISATELJICA

POLA ESTRADE U PANICI: Soraja piše KNJIGU! Biće to ROMAN U NASTAVCIMA, a ima i SPECIJALNIH poglavlja!

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u zemlji: političarima, biznismenima, sportistima, pevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi

Objavljeno:

Popularna straleta odlučila je da otkrije velike tajne srpske scene!

Pola estrade je u velikoj panici jer popularna starleta Soraja Vučelić piše knjigu. Ona je odlučila da zaintrigira javnost detaljima iz svog života o kojima se ništa ne zna, a kroz te anegdote će pomenuti i brojne javne ličnosti.

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u zemlji: političarima, biznismenima, sportistima, pevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi.

Za one koji su hteli marketing preko njene grbače, ima posebna poglavlja
Za one koji su hteli marketing preko njene grbače, ima posebna poglavlja foto: Damir Dervišagić

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je greota da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti obelodanjena - kaže Soraja.

Ona će, kako Informer saznaje, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocenih automobila, ali i povezivanju sa mnogim kontraverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Soraja je svesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali je ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno da spavaju dok knjiga ne ugleda svetlost dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi!

Biće to roman iz delova
Biće to roman iz delova foto: Dragan Kadić

Postoje likovi koji su se ogrešili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitaoci nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače hteli marketing imam posebna poglavlja - misteriozna je Vučelićeva.

Sara dodaje da je u startu nastao "problem" kada je počela sa pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

- Ne gledam u prošlost da bih se preispitala za nešto ili žalila za prosutim mlekom. Međutim, sad kada sam počela da se prisećam svega zbog knjige, skapirala sam da tu ima toliko toga. Sigurno ću morati da je objavljujem u nastavcima - priča Soraja i dodaje da niko neće moći da je cenzuriše:

Ne može u jednu knjigu stati sve ono što se njoj dogodilo
Ne može u jednu knjigu stati sve ono što se njoj dogodilo foto: Zorana Jevtić

- Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću, niko ne može da mi se meša.

Da je vrlo ozbiljno pristupila pisanju knjige govori i podatak da će Soraja potražiti i stručnu pomoć:

- Ja ću pisati knjige, ali dok ne uđem u šemu svakako ću angažovati nekog kome je posao pisanje knjiga da mi pomogne. Izgleda vrlo lako, sve do momenta dok to ne počnete da radite, ali nije tako. Pošto želim da sve bude na nivou, neću ništa da prepustim slučaju.

Bonus video PRIJOVIĆKA ZANEMELA OD LUKSUZA: Od ovog prizora pevačici je stao dah! NAJEŽIĆETE SE

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.