ZAMALO DA STRADA! Srpski pevač NAPADNUT na nastupu! Obezbeđenje odmah reagovalo...
Foto: Printscreen

izbegnuta drama

ZAMALO DA STRADA! Srpski pevač NAPADNUT na nastupu! Obezbeđenje odmah reagovalo...

Pred publikom i svedocima

Objavljeno:

- Izgleda da je tom liku javio neko da je njegova riba pričala sa Vukom i onda je ovaj došao. Obezbeđenje diskoteke je rešilo problem ispred kluba, ali je nabusiti momak pratio Vuka do hotela i pokušao sa njim da se obračuna na parkingu hotela! Psovao je, vikao, pominjao da ima i pištolj i da neće "neki tamo pevač" njegovu devojku da dira. Izgledalo je kao da je pijan ili šta već - rekao je izvor.

A post shared by Vuk Mob (@vukmob1) on

Kako je objasnio izvor, menadžer hotela i osoblje je izašlo ispred kad je čulo galamu i kako su ga znali od ranije, uspeli su da ga smire i da sve prođe bez većih incidenata. Kako bismo proverili ovu priču, pozvali smo Vuka koji nije želeo da govori o detaljima nemilog događaja.

- Jeste, istina je da je došlo do nekakvog koškanja, da tako kažem. Na sreću, sve se završilo dobro i nema tu šta više da detaljišem niti da vam prepričavam. U ovom poslu je normalno da nailaziš na svakakve ljude i da se suočavaš sa raznim problemima, pa tako i taj incident gledam kao na iskustvo više - rekao je Vuk Mob.

Bonus video

CECA I SAŠA SRUŠILI INSTAGRAM: Folk diva snimila Matića kako se šali na svoj račun! Koji car!

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.