Nismo imali pojma: Naša čuvena pevačica je sestra guvernerke Jorgovanke, ali njih dve se nikada ne viđaju (FOTO)
Foto: Beta

šta se ovde dešava?

Nismo imali pojma: Naša čuvena pevačica je sestra guvernerke Jorgovanke, ali njih dve se nikada ne viđaju (FOTO)

Šta vas to boli uvo! Od mene ne možete takve stvari da izvučete. Nit pratim njenu karijeru niti ona ima potrebe da se informiše o mojoj pošto je odavno završena. Zašto bih vam prodavala intimu. E, neću da vam kažem - odbila je pevačica da otkrije detalje

Objavljeno:

Spekuliše se da ne pričate sa sestrom od strica Jorgovankom Tabaković. Zašto?

- Ko to kaže? Pa da li vi mislite da mi tako malograđanski funkcionišemo. Nas dve nemamo kad da pijemo kafu jer žena drži celu zemlju na glavi. Toliko kulture imam da je ne uznemiravam, a i svaka ima svoj posao. Da li se bar sećate kad ste poslednji put popili kafu zajedno?

- Šta vas to boli uvo! Od mene ne možete takve stvari da izvučete. Nit pratim njenu karijeru niti ona ima potrebe da se informiše o mojoj pošto je odavno završena. Zašto bih vam prodavala intimu. E, neću da vam kažem.

foto: Fonet

Ko vas je najviše razočarao od kolega?

- S muzičarima se ne družim već 25 godina. Nekad sam znala kako se zove bend u svakoj provinciji, a sad više ne znam ništa. U moj stan niko ne ulazi. Ne znam ni ko živi u zgradi u kojoj živim. Vrlo sam zatvorena osoba. Samo s jednom komšinicom pijem kafu. Nema prolaska kroz moju kuću.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.