S NJIM JE KAĆA PREVARILA BUHU: Tvrdila je da mu je verna, a tajno se viđala sa poznatim vlasnikom diskoteke! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

u zagrljaju biznismena

S NJIM JE KAĆA PREVARILA BUHU: Tvrdila je da mu je verna, a tajno se viđala sa poznatim vlasnikom diskoteke! (FOTO)

Ona je kao razlog raskida s Nemanjom Buhom navela njegovu bezrazložnu ljubomoru, ali se ispostavilo da je i te kako imao razlog za to
Objavljeno: 15:08h

- Upoznali su se na njenom nastupu, ostali u kontaktu i vrlo brzo se i smuvali. Katarina je mislila da će romansa neko vreme ostati tajna, ali Buha je krajem marta saznao za to. Suočili su se, posvađali i raskinuli. Zato je na društvenim mrežama i stavljao statuse o prevarama, iako je ona tvrdila da mu je uvek bila verna.

A post shared by (@katarinagrujic.doll) on

- Kaća je nakon zvaničnog raskida s Nemanjom često u Hrvatskoj i tamo ne krije da je u vezi sa Ivanom, dok u Beogradu glumi slobodnu devojku - kaže izvor blizak pevačici za "Kurir". Katarina Grujić, koja se već nekoliko dana nalazi u Budvi, ništa nije ni potvrdila, ni demantovala.

A post shared by(@katarinagrujic.doll) on

Ko je Čola? Razveden, voli pištolje i folk muziku Ivan Čolakić, zvani Čola, ima 27 godina, razveden je i ima ćerku. Vlasnik je noćnog kluba u Zagrebu u kom nastupaju najveće folk zvezde Seka Aleksić, Dara Bubamara, Dejan Matić, Šaban Šaulić i drugi. U Hrvatskoj se za njega prvi put čulo 2009, kada je potegao pištolj na vozača „mercedesa“ u koji se ispred noćnog kluba u Makarskoj zabio svojim BMW. Čolakića je vozač „mercedesa“ prethodno uhvatio za vrat.

A post shared by (@katarinagrujic.doll) on

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.