Željkova majka otkrila TAJNU PORODICE JOKSIMOVIĆ - Jovana nosi blizance, a moj brat Veselin... (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

NIJE MOGLA DA ĆUTI

Željkova majka otkrila TAJNU PORODICE JOKSIMOVIĆ - Jovana nosi blizance, a moj brat Veselin... (FOTO)

Pre njega i mene u našoj familiji nije bilo takvih slučajeva - priča Željkova majka
Objavljeno:

Naime, Željkova genetika je odgovorna za to što njegova supruga Jovana nosi blizance. Pevačeva majka Vesna takođe ima brata blizanca, što je, prema naučnim istraživanjima, najčešće nasledno i prenosi se na naredna pokolenja.

Uzbuđenje povodom prinova u porodici Joksimović raste svakim danom, a vest da Jovana nosi blizance posebno je obradovala Željkovu majku jer je i ona sama bliznakinja.

- Željkovi roditelji su presrećni, Vesna pogotovo. Ona ima brata blizanca Veselina i oduševila se kad je saznala da će u porodici Joksimović ponovo biti blizanaca. I Vesna i Veselin žive u Valjevu i veoma su bliski - rekao je izvor blizak Joksimovićima.

foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo Željka, koji se nije javljao na telefon, a kasnije i njegovu mamu. Vesna Joskimović je bila iznenađena našim pozivom.

- Jeste, imam brata blizanca Veselina. Pre njega i mene u našoj familiji nije bilo takvih slučajeva i sada je Jovanina trudnoća prva posle nas. Naravno, veoma sam srećna, kao i cela naša porodica. Jedva čekamo da unučići dođu na svet. Hvala vam mnogo na čestitkama - rekla je Vesna Joksimović.

Bonus video

STIGLO PRVO MUŠKO U FAMILIJU: Porodila se Kristina Bekvalac! Pogledajte kako su SLAVILI!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.