EVO KAKO KARLEUŠA PEVA UŽIVO: Nema laži NEMA prevare, SVE JE JASNO KAO DAN!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

poslušajte!

EVO KAKO KARLEUŠA PEVA UŽIVO: Nema laži NEMA prevare, SVE JE JASNO KAO DAN!

Snimak Jelene Karleuše iz studija izazvao reakcije

Objavljeno: 13:55h

Jelena Karleuša odlučila je da nakon što je predstavila 19 novih pesama na svoja dva albuma "Alfa i Omega", objavi na društvenim mrežama kako je izgledalo snimanje u studiju njene najemotivnije balade "Ja".

Pevačica je u svojoj objavi napisala i da izaziva sve mlade talente da otpevaju ovu pesmu i da je taguju, a nakon toga će ona odabrati pobednika, i tu pesmu će zajedno izvesti u nekom od njenih narednih gostovanja.

- Snimila sam puno preteških pevačkih pesama, ali mislim da je teža i od "Tihog ubice" i "Ne vredi" upravo ova "Ja". Veoma teške za live pevanje. Evo ga jedan pevački čelendž svim mladim pevačima. Snimite kako pevate ovu pesmu i tagujte me. Objaviću onog ko bude najbolji i biće sa mnom gost u jednoj od narednih uživo emisija, gde ćemo ovu pesmu izvesti zajedno. Zapamtite, pored tehnike, disanja, postavke vokala i dikcije, u ovoj pesmi najbitnijne srce! Emocija, dajte mi vaše srce. - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Podsetimo, nakon 11. godina, Jelena Karleuša, objavila je dva albuma pod nazivom "Alfa" i "Omega" i kako sama kaže, srušila granice domaćeg šoubiza s obzirom da se to prvi put desilo na našoj estradi.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena je svojoj publici nedavno rešila da se oduži i napravi koncert na Beogradu na vodi, a ulaz za ovaj spektakl bio je potpuno besplatan. Jelene su podržale i mnoge njene kolege koje su prisustvovale ovom događaju.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.