"NA TV-u SLATKICE, UŽIVO OPAJDARE!" CIPKA OPLELA PO KOLEGINICAMA: Da li je OVO zaista REKLA pred KAMERAMA?
Aleksandra Tadić Cipka, Foto: Instagram printscreen/aleksandracipka

estradna posla

"NA TV-u SLATKICE, UŽIVO OPAJDARE!" CIPKA OPLELA PO KOLEGINICAMA: Da li je OVO zaista REKLA pred KAMERAMA?

Naša poznata pevačica opasno potkačila koleginice

Objavljeno: 13:55h

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka priznala je da su je pojedine kolege sa estrade razočarale i da se neke pevačice u javnosti predstavljaju kao slatkice, a da su u stvarnom životu prave opajdare.

Ona je na samom početku razgovora rekla da ume da se nosi sa negativnim komentarima i da je i sama ranije imala predrasude kada bi neku javnu ličnost gledala na televiziji.

- Naučila sam, ali mi je u početku bilo jako čudno kad čitam da neko ko me ne poznaje piše o meni neke ružne reči da tako kažem. Ali dobro, navikla sam se i ja sam imala predrasude o mnogo koleginica kao neki prosečan gledalac dok sam samo gledala ono na televiziji. Imala sam skroz dugačije mišljenje dok nisam upoznala te osobe, tako da je meni legitimno - kazala je pevačica.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/aleksandracipka

Pevačica ističe da iako postoje razni komentari na društvenim mrežama, svako treba da gleda svoja posla i da ne brine o drugim životima.

- Ja sam kao i narod mislila da su to neki vanzemaljci, ali to su sasvim obični, normalni ljudi, kao i svi. Mi smo svi ljudi, samo se neko bavi jednim zanimanjem, neko drugim, neko javnim poslom gde je sve propraćenije. Ko god da izbacci neku pesmu, svako je kompetentan da prokomentariše da li neko zna da peva ili ne zna, da li valja, svi se razumeju u sve, ali svako treba da gleda svoja posla - dodala je Cipka.

Grand Cipka je izgovorila rečenicu koja je sigurno izazvati pravu buru u javnosti i opasno potkačila pojedine koleginice.

-Nije me niko razočarao, ali mogu da kažem da sam neke ljude nekako drugačije zamišljala, a ono što sam dobila od njih je nešto sasvim suprotno od toga. Što se tiče odnosa, komunikacije i tako, ali dobro, svi mi biramo kako ćemo da se predstavimo. Ima puno slatkica na TV-u, a ovako,u privatnom životu su velike opajdare - zaključila je ona.

Bonus video:

02:55

SPONZORA NEMAM, MOŽDA NEKOGA KO JE SPOSOBAN DA POMOGNE KADA TREBA! Cipka odgovorila na nagađanja u vezi skupocenog automobila

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.