LUKASOV KONCERT IZAZVAO HAOS: Vernici mu čitali MOLITVU, a zbog BOMBE prekinut koncert!
Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

demonstracije zbog ace

LUKASOV KONCERT IZAZVAO HAOS: Vernici mu čitali MOLITVU, a zbog BOMBE prekinut koncert!

Koncert Ace Lukasa, koji je održan 14. aprila, na Veliki petak u Loznici izazvao je burne reakcije vernika koji obeležavaju ovaj hrišćanski praznik
Objavljeno:

LAŽNA DOJAVA BOMBE

Koliku je buru podigao Lukasov koncert na ovaj dan najbolje govori i to što je, oko sat posle ponoći, dok je Lukas nastupao, dojavljeno da je u hali postavljena bomba! Pevač je izašao na scenu posle ponoći, oko pola jedan u subotu. Sala je bila prepuna i posetioci su se veselili, a posle samo 45 minuta koncert je prekinut i svi su morali da napuste prostor, jer je policiji stigla anonimna dojava da je u sali postavljena bomba. Policija, kojoj je i upućena dojava, pregledala je salu i ubrzo ustanovila da je dojava lažna, a Lukas je oko dva sata iza ponoći nastavio da peva.

foto: Damir Dervišagić

"Digla se nepotrebna prašina oko koncerta, iako su slične programe organizovali i u drugim gradovima. Niko nas ništa nije pitao pre koncerta niti je neko sugerisao zbog tog datuma, a, uostalom, koncert je počeo tek posle ponoći. Na žalost, imali smo lažnu dojavu o postavljenoj bombi, ali je policija brzo utvrdila da nema opasnosti i koncert je nastavljen u najboljem redu", kažu organizatori.

Lukas se još nije oglašavao povodom drame koju je izazvao njegov koncert na Veliki petak.

Bonus video

(VIDEO) NE GLEDAJTE AKO SE PLAŠITE VISINE: Sofija Rajović NEUSTRAŠIVA! Evo šta je uradila!

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.