MIMA KARADŽIĆ PROGOVRIO O LJUBAVI SA 35 GODINA MLAĐOM NATAŠOM: Glumac otkrio kako se ZABAVLJAJU
Mima Karadžić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ljubav

MIMA KARADŽIĆ PROGOVRIO O LJUBAVI SA 35 GODINA MLAĐOM NATAŠOM: Glumac otkrio kako se ZABAVLJAJU

Mima i Nataša su prveli zajedničko vreme u Sarajevu

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Mima Karadžić već godinu dana uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom, takođe glumicom, Natašom Stanišić.

Naime, on je sa svojom partnerkom nedavno posetio i Sarajevo, povod je bio Sarajevo film festival, a to je ujedno bilo i njihovo prvo javno pojavljivanje.

Mima dugo nije hteo da komentariše svoj privatan život, ali, sada je rešio da prizna da mu je sa Natašom lepo i da uživaju u ljubavi.

Nije želeo da otkriva detalje odnosa
Nije želeo da otkriva detalje odnosafoto: Damir Dervišagić

- Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje - istakao je Mima na samom početku za magazin Story.

Kada je reč o razlici u godinama, Mima je istakao da mu je potenciranje toga "preterano".

Podsetimo, Karadžić je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mladom Nevenom Matić, ali se samo dva dana pred venčanje predomislio i saopštio da nema ništa od svadbe. Mima se 1992. godine oženio glumicom Sunčicom Đurić. Venčanje se dogodilo na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan, a kum je bio Žarko Laušević. Njih dvoje su u braku bili nešto duže od dve godine.

Bonus video:

00:15

Mima Karadžić sa 35 godina mlađom devojkom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.