JEZIVA PORODIČNA PRIČA! Udala se za SILOVATELJA, a OTAC joj je bio INTIMAN SA SESTROM: Nakon svega ona ih BRANI
Filips sa ćerkom, Foto: ABC / Zuma Press / Profimedia

BIZARNO

JEZIVA PORODIČNA PRIČA! Udala se za SILOVATELJA, a OTAC joj je bio INTIMAN SA SESTROM: Nakon svega ona ih BRANI

Veoma jeziva priča ove čudne porodice

Objavljeno:

Holivudski glumac Deni Masterson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji "Vesele sedamdesete", juče je proglašen krivim za silovanje dveju žena.

Zbog toga mu predstoji najmanje 30 godina robije, dok mu još preti i doživotna kazna zatvora.

Glumcu je presuda izrečena u prisustvu njegove supruge i poznate glumice Bižu Filips, koja je izgledala vrlo potreseno nakon što je izašla iz sudnice.

Predstoji mu najmanje 30 godina robije
Predstoji mu najmanje 30 godina robijefoto: prentscreen/youtube/The Late Late Show with James Corden

Proteklih dana, dok se izricanje presude bližilo kraju, mediji su pisali o teškom stanju glumice koja je s Mastersonom od 2004. godine, a u braku su od 2011. Par ima ćerku, koja je došla na svet pre sedam godina.

Njeni prijatelji izjavili su pre nekoliko dana da je Bižu Filips u poslednje vreme samo ljuštura, senka stare sebe, kao i da "ima osećaj kao da je u žalosti zbog nečije smrti".

Kako pišu mediji, nakon što je izrečena kazna Deniju Mastersonu, glumac je poslao poljubac supruzi, a ona se potpuno slomila i sve vreme su je pridržavali prijatelji koji su pripadnici Sajentološke crkve i njen zet Bili Boldvin.

Mekenzi je prošla pakao
Mekenzi je prošla pakaofoto: Profimedia

Sve vreme otkako su se pojavile prve optužbe protiv Mastersona, supruga ga je branila i podržavala, baš kao što je u jednom periodu činila i u slučaju njenog oca. Džon Filips, čuveni muzičar i otac Bižu Filips, bio je, naime, u desetogodišnjoj incestuoznoj vezi s njenom starijom sestrom Mekenzi, a glumica je na to imala pomešane reakcije.

Džon Filips, frontmen benda Mamas and the Papas, dobio je Mekenzi, koja je takođe postala glumica, u prvom braku, 20 godina pre rođenja Bižu. Mekenzi je o tome pisala u svojoj knjizi High on Arrival, a potom svoju uznemirujuću priču o odnosu sa ocem i silovanju koje je doživela ispričala i u intervjuu koji je dala Opri Vinfri.

– Probudila sam se jedne noći s rupom u sećanju i shvatila da sam imala odnose sa ocem. Ne znam kako je to počelo – rekla je Filipsova, koja je tada bila tinejdžerka.

– Nakon prvog puta, otišla sam ocu i rekla mu da moramo da pričamo o tome kako me je silovao. Tata je rekao. "Silovao te? Misliš, kako smo vodili ljubav?" U tom trenutku, mislila sam da sam stvarno sama u svemu tome – objasnila je glumica.

Filips je, inače, godinama bio zavisnik od narkotika, a svojoj ćerki je dao kokain kada je imala 11 godina.

Mekenzi sa ocem
Mekenzi sa ocem foto: ABC / Zuma Press / Profimedia

Sve je počelo sedamdesetih, a Mekenzi je potom otišla sa ocem i njegovim bendom na turneju i tada su započeli incestuoznu vezu, praćenu redovnom konzumacijom droga.

– Nije se dešavalo svakog dana, nije se dešavalo svake nedelje, ali se definitivno dešavalo i dešavalo se mnogo puta – objasnila je Mekenzi. – Vremenom je postalo sporazumno. Ne mogu da verujem da sam ja jedina kojoj se to desilo. Bez obzira na to kakva je vrsta incesta u pitanju, to je zloupotreba moći... i iznevereno poverenje.

Sve je počelo sedamdesetih
Sve je počelo sedamdesetihfoto: Printscreen Instagram/mackphillips

Filips je u međuvremenu, pored sina Džefrija i Mekenzi, dobio i ćerku Čajnu Filips s drugom suprugom Mišel, a potom sa trećom ženom Ženeviv Vaite sina Tamerlana i ćerku Bižu.

Odgovor Bižu Filips na ispovest njene starije polusestre bio je nedosledan.

Nije poznato da li je i Bižu bila žrtva svog oca Džona Filipsa
Nije poznato da li je i Bižu bila žrtva svog oca Džona Filipsafoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

– Sada imam 29 godina, pričala sam sa svima koji su bilu tu u to vreme, postavila sam teška pitanja. Ne verujem sestri. Naš otac je bio mnogo toga. Ali ovo nije – rekla je u jednom intervjuu.

Međutim, potom je u saopštenju koje je poslala Opri istakla da joj je Mekenzi ispričala sve još dok je Bižu imala 13 godina i da je za nju to bilo "zbunjujuće" i "strašno". Napisala je i da joj je bilo užasna pomisao da bi je porodica ostavila nasamo sa ocem.

Nije poznato da li je i Bižu bila žrtva svog oca Džona Filipsa, ali je jednom prilikom napisala pesmu posvećenu njemu koja sadrži stihove "Dodirivao me je pogrešno". Međutim, u intervjuu koji je dala 2000. godine nije želela da otkrije da li je pesma autobiografska ili je pisala iz perspektive nekoga drugog.

Bonus video:

02:27

POJAČANO PRISUSTVO EULEKSA NAKON ŠTO SU RADNICI U BOŠNJAČKOJ MAHALI CELU NOĆ PROVELI U ZGRADAMA OPŠTINE IZ BOJAZNI DA ĆE U NJIH UĆI KOSOVSKI ALBANCI

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.