DANAS SVI ČESTITAJU PEVAČICI! MILICA TODOROVIĆ OBJAVILA PRELEPE VESTI: Nema srećnije od nje FOTO
Milicu Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dirljivo

DANAS SVI ČESTITAJU PEVAČICI! MILICA TODOROVIĆ OBJAVILA PRELEPE VESTI: Nema srećnije od nje FOTO

Svi joj čestitaju, nek je sa srećom!

Objavljeno:

Milicu Todorović već skoro dve decenije gledamo na javnoj sceni, gde je nizala pesme, koje su veoma popularne kako među mladima, tako i među starijim generacijama, a osim muzike pokazala je da ima talenta i za glumu.

Pevačica danas ima baš dobar razlog za slavlje u svom domu!

Na današnji dan pre 18 godina, ona je pobedila u drugoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" i osvojila srca publike, a na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju, gde stoji na pobedničkom tronu sa nagradom.

- Na današnji dan, pre 18 godina postala sam pobednica takmičenja Zvezde Granda! Kakvo punoletstvo! Hvala svima vama koji ste uz mene svih ovih godina - napisala je Todorovićeva kratko, a ispod fotografije nizali su se brojni komentari i čestitke koje su dolazile i od njenih kolega sa estrade.

Podsetimo, Milica se za takmičenje prijavila kao maloletna i svojim vokalnim sposobnostima je sve oduševil i zasluženo je pobedila i to kao najmlađa učesnica.

Pesmom Cece Ražnatović „Beograd“ predstavlja se žiriju, a tada nije mogla ni da nasluti da će ta audicija diktirati put kojim će njen život ići i kakva muzička diva će postati. Ona je kasnije otkrila da je imala ogromnu tremu s obzirom da je ta audicija njeno prvo veliko pojavljivanje.

1 / 5 Foto: Youtube printscreen/Milica Todorović

- Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično - rekla je Milica jednom prilikom.

Milica danas važi za jednu od napopularnijih pevačica na našem estradnom nebu.

Bonus video:

00:31

Prva gošća Milica Todorović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.