VODITELJKA PINKA GODINAMA JE U VEZI SA KOLEGOM: Napustili SRBIJU pa se PREPUSTILI STRASTIMA
Dea Đurđević, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

uživaju

VODITELJKA PINKA GODINAMA JE U VEZI SA KOLEGOM: Napustili SRBIJU pa se PREPUSTILI STRASTIMA

Dea i Mladen odmor su proveli na luksuznoj destinaciji, ljubav cveta

Objavljeno: 19:49h

Dea Đurđević i Mladen Mijatović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Gde god da se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a da se i dan danas vole kao prvog dana pokazuju i fotografije sa letovanja na luksuznoj destinaciji.

Dea i Mladen odmor su proveli u Španiji, a lepa voditeljka nije odolela, pa je fotografije sa putovanja podelila na svom Instagram profilu.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/deadjurdjevic_official

Slavni par uživao je u Kosta Doradi poznatijoj kao Zlatna obala u španskoj pokrajni Kataloniji koju krase duge peščane plaže, blaga mediteranska klima i pejzaži koji oduzimaju dah.

Sledeća stanica i jedna od omiljenih turističkih destinacija je prelepi grad Taragona sa dugom kulturnom tradicijom, odličnom hranom i prelepim plažama.

Dea i Mladen odmor su iskoristili i za obilazak Barselone, a fotografije nastale na toj lokaciji oduševile su njihove pratioce.

Po povratku u Beograd, Dea i Mladen vratili su se svojim svakodnevnim obavezama, a šarmantna voditeljka ne krije da joj more već nedostaje.

- Već mi nedostaje ovaj zvuk i ovakvo svitanje - poručila je Đurđevićeva na svom Instagramu.

Podsetimo,voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nezgodu 7. februara 2019. godine kada ju je udario autobus ispred KBC "Dr Dragiša Mišović".

Deu je autobus vukao nekoliko metara i tom prilikom je ostala bez ruke koja joj je hirurškim putem spojena i ona se i dalje bori i oporavlja, a nedavno je potvrdila da ima još jednu operaciju u nizu.

Dea je sa svojom majkom i dečkom Mladenom Mijatovićem tada izašla na večeru kako bi proslavila to što je preživela ovu stravičnu nezgodu, a potom otkrila da njena borba i dalje traje, kao i da će danas ponovo biti operisana.

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je nedavno nasmejana Dea.

Voditeljka se na veliku sreću oporavila
Voditeljka se na veliku sreću oporavilafoto: Printscreen/Instagram/deadjurdjevic

Lepa voditejka nedavno je otkrila da je imala 21 operaciju do tada, ali da je preživela tri kliničke smrti.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttrauatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom - rekla je Dea koja redovno poziva na bezbednost u saobraćaju, ali ukazuje i na to da se moraju obeszbediti povlastice za lica sa invaliditetom, kao i da im s emoraju obezebditi uslovi za normalan život.

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

(Espreso/Gloria/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.