MILANOV OTAC UBIO ČOVEKA! A onda se u zatvoru desila još jedna tragedija! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

šokantno saznanje

MILANOV OTAC UBIO ČOVEKA! A onda se u zatvoru desila još jedna tragedija! (FOTO)

Nedugo posle njegovog rođenja, Stankovićev otac je počinio krivično delo, a nekoliko godina kasnije je nastradao u zatvoru. Porodica sumnja da je u pitanju krvna osveta
Objavljeno: 09:31h

- On je preke naravi. Milan mu je rekao da ništa ne priča za novine i pre dva dana mu je javio da postoji mogućnost da ćete vi doći. Tada mi je rekao da je pripremio sekiru za vas. Čovek ima 80 godina i nema šta da izgubi. Otkako mu je sin ubijen u zatvoru postao je baš nezgodan. Znam da je sa Milanom u kontaktu, ali nisam siguran da je u dobrim odnosima sa njegovom majkom Milenom jer se ona razvela od Gorana čim je otišao u zatvor. Milan je tada imao samo godinu dana - rekao je Serafimov komšija Zoran, koji nije hteo da ga fotografišemo jer se, kako je rekao, plaši za svoju sigurnost.

Goran Stanković sahranjen je u naselju Umka.

- Milan posećuje očev grob, ali se trudi da bude neupadljiv. Uglavnom dolazi radnim danima. Milanova pokojna baba Gordana pričala je da su joj sina ubili na robiji i da je on ubio kolegu na poslu, ali da samo on zna zbog čega. Tajnu je odneo u grob - rekla nam je jedna žena koju smo sreli na groblju i napomenula da je Goran sahranjen na Umki dve godine nakon što je izgubio život. Kako je ona čula, do tada je bio pokopan na zatvorskom groblju.

Bonus video:

DOK ANA ODRŽAVA TRUDNOĆU U BEOGRADU: Pogledajte šta Rasta radi u Americi!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.