NOVI DETALJI SMRTI SAŠE VIDIĆA: U bolnicu dovezen u TEŠKOM STANJU, borba LEKARA je bila velika
Saša Vidić, Foto: Dragana Udovičić

tuga

NOVI DETALJI SMRTI SAŠE VIDIĆA: U bolnicu dovezen u TEŠKOM STANJU, borba LEKARA je bila velika

Vest o njegovoj smrti mnoge je pogodila.

Objavljeno:

Kreatora Sašu Vidića je u Hitna pomoć u nedelju kasno uveče praktično klinički mrtvog dovezla u KBC "Bežanijska kosa", gde su lekari dali sve od sebe da ga povrate u život, ali nažalost, nije mu bilo spasa.

- Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa - kaže izvor Kurira.

'Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen.'
"Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen."foto: Damir Dervišagić

Kao uzrok smrti navedena je kardiorespiratorna insuficijencija, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Saša Vidić je preminuo u 52. godini života. Rođen je 18. januara 1971. u mestu Mlaka u Hrvatskoj. Neko vreme je živeo u Banjaluci, a početkom rata preselio se u Beograd.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.