SRPSKOJ PEVAČICI OBILI STAN, LOPOV ZABORAVIO ŠRAFCIGER NA TERASI: Uključila se POLICIJA,komšije nisu smele da IZAĐU
Marija Melcer, Foto: Espreso.co.rs

drama

SRPSKOJ PEVAČICI OBILI STAN, LOPOV ZABORAVIO ŠRAFCIGER NA TERASI: Uključila se POLICIJA,komšije nisu smele da IZAĐU

Oglasila se za naš portal i objasnila šta se desilo

Objavljeno: 22:37h

Pevačica Marija Melcer objavila je na svom Instagramu da je neko pokušao da joj obije stan dok je ona bila na putu.

Ona je svojim pratiocima objasnila kako je došlo do te situacije, a obijaču poručila da se džabe mučio jer u stanu drži samo torbice i štikle, dok je novac uveliko potrošila:

Melcerova se ovom prilikom oglasila za naš portal i objasnila kako je došlo do nemilog događaja:

- Pre 7 dana sam išla na odmor u Italiju, dva dana pred povratak u Srbiju pozvale su me komšije da bi mi preneli da se čuje buka iz stana. Niko nije smeo da izađe da vidi šta se dešava. Pozvala sam brata koji je na moju sreću bio u blizini, ali kada je lopov čuo da neko prilazi... pobegao je bez svog alata.

- Slučaj sam prijavila. Lopov je doživeo još jedan peh, zalepio je žvaku preko kamere. Policija će na osnovu DNK analize utvrditi ko je u pitanju - objašnjava Marija za naš portal.

Podsetimo, Melcerova danas živi luksuznim načinom života. Može da se pohvali dobrim automobilom, luksuznim stanom, ali i vilom u Beogradu.

Međutim to nije uvek bilo tako. Nedavno je otkrila da je na početku karijere prodavala stvari na pijaci kako bi zaradila koji dinar.

- Sa 17 godina sam počela da se bavim pevanjem. Morala sam da se školujem i roditelji nisu podržali da se time bavim, prekinuli su me. Nakon toga prodavala sam stvari na pijaci, kada su nam ostajale zalihe robe. Ko hoće da radi i zaradi može na nekoliko načina – poručila je tada.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.