Srpski metalci pržili su u skloništu na Novom Beogradu. A onda je ušao ON... ŠOK PESMA OD KOJE VAM NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Espreso.co.rs

KAKAV KRALJ!

Srpski metalci pržili su u skloništu na Novom Beogradu. A onda je ušao ON... ŠOK PESMA OD KOJE VAM NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Ko kaže da se narodnjaci i metalci bar ponekada ne slože?

Objavljeno: 21:31h
Aleksa Radosavljević

Odradili smo prvu probu posle nekoliko meseci pauze, što zbog posla, što zbog drugih obaveza. Odsvirali smo prvi krug pesama, pa onda izašli na pljugu i pivo ispred, na svež vazduh, da uhvatimo bar malo veoma prijatne novobeogradske večeri.

A, onda, ispred studija je izašao ON! Da, Dado... I odmah je seo sa nama. On jednu, mi jednu, on dve, mi dve. Reč po reč, rečenicu po rečenicu, zgotivimo se mi, i gosn Polumenta skapira da želi da čuje kako mi zvučimo, jer ipak mi znamo šta on svira. Pa, kao, hajde da napravimo neki balans :)

Pade mi na pamet:

- Dado, bi li nam učinio uslugu i za Espreso otpevao onu tvoju hitčinu "Kafa Espresso"?

- Normalno - odgovorio je poznati estradni umetnik, koji je trenutno u procesu snimanja novih hitova - ali, daj da uradimo to dole u studiju, uz neki instrumental, može i u vašem fazonu.

Evo kako je to ispalo!

U jedno sam siguran! Posle ove pesme, verovatno će mnogi "kvazimetalci" krenuti da nas pljuju po društvenim mrežama, jer, realno, samo tu i smeju... Ali, dok neko priča, mi pržimo! U svakom smislu te reči ;)

Takođe, ukoliko vas zanima, možete poslušati originalnu verziju pesme O Kamenu i Čoveku benda Sextasy.

Inače, u četvrtak uveče u 20 časova u Elektropioniru (Cetinjska ulica) Sextasy svira sa dva bratska benda Loud i Dot the Eye. Svirka traje do 23 časa, kako ne bismo smetali komšijama, a i sam Dado nam je obećao da će doći.

Ufur je simboličan, čisto da otplatimo obezbeđenje, pa svi vi koji želite da slušate baš dobar rokenrol, možete da se zaputite ka okolini Skadarlije. Dodatne informacije o svirci možete da dobijete OVDE...

A, da vas podsetimo još jednog video klipa u kom se pojavljujemo. Interesantno, u istom studiju, na istom ovom sajtu.

BONUS VIDEO: Ozbiljan jutarnji razgovor Šaka Polumente i njegove mezimice Mellani

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.