ONA JE ĆERKA NAŠE NAJPOZNATIJE VODITELJKE, JARIĆ JE BIO LUD ZA NJOM: Novi snimak dovodi do GRANICE PUCANJA
Sara Mia, Foto: Printscreen Instagram/saramiajokic

Bomba!

ONA JE ĆERKA NAŠE NAJPOZNATIJE VODITELJKE, JARIĆ JE BIO LUD ZA NJOM: Novi snimak dovodi do GRANICE PUCANJA

Zapalila mreže!

Objavljeno: 08:53h

Ćerka Lee Kiš, atraktivna Sara Mia Jokić, pre dve godine je dospela u fokus javnosti zbog atraktivnog izgleda, ali i tračeva da joj se na Instagramu udvarao bivši košarkaš Marko Jarić.

Sara se ovim povodom oglasila u medijima, potvrdila da joj je pisao bivši muž Adrijane Lime, otkrila čak "da se lepo udvara", a potom se posvetila poslu na jednoj televiziji i javnost nije imala prilike da je vidi neko vreme.

Na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak koji pokazuje da je njena duga plava kosa još duža, ali i kako izgleda u kožnom miniću.

Sara je ranije objavljivala slike i snimke iz teretane i pokazala kako vodi računa o svojoj liniji, a kako ona izgleda sad, pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, voditeljka Lea Kiš godinama kraj malih ekrana pleni svojim osmehom. Lea uvek izgleda nasmejano i srećno, a uzrok njenog zadovoljstva jeste i njen suprug Momčilo Jokić.Lea i Momčilo svoju ljubavnu priču zpočeli su na zanimljiv i neuobičajen način.

Par se upoznao u liftu, a samo sedam dana nakon poznanstva odlučili su da stanu na ludi kamen.

"Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala", rekla je jednom prilikom Lea za "Hello" i dodala:

Mama Lea i Sara Mia
Mama Lea i Sara Miafoto: ATA images

"S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana."

Sara Mia u izazovnoj haljini
Sara Mia u izazovnoj haljinifoto: ATA images

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.