PREMINULA ĆERKA ELVISA PRISLIJA, koja je imala TRAGIČNU SUDBINU: Jedno samoubistvo ju je RAZORILO
Lisa Mari, Foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS

potresno

PREMINULA ĆERKA ELVISA PRISLIJA, koja je imala TRAGIČNU SUDBINU: Jedno samoubistvo ju je RAZORILO

Njena majka Prisila viđena je kako stiže u bolnicu Vest Hils

Objavljeno: 07:40h

Liza Mari Prisli (54), jedina ćerka Elvisa Prislija, umrla je u 54. godini posle srčanog zastoja koji je doživela, saopštila je njena majka, Prisila Prisli.

- Teškog srca moram da podelim razarajuće vesti, da nas je napustila moja divna ćerka Liza Mari - rekla je Prisila.

Lisa Mari Prisli
foto: EPA-EFE/LANCE MURPHY

Liza Mari je ranije hitno prebačena u bolnicu nakon što je doživela "potpuni srčani zastoj". Nekoliko sait se nalazila u veštačkoj komi i u teškom stanju.

Njena majka Prisila viđena je kako stiže u bolnicu Vest Hils, u Los Anđelesu, da bi bila pored ćerke sat vremena nakon izveštaja o hitnoj medicinskoj pomoći.

Prisila Prisli
foto: Profimedia

Kako prenose mediji, izvori su izjavili da je Lizu kućna pomoćnica zatekla bez svesti u spavaćoj sobi i da je njen bivši muž sa kojim živi, davao veštačko disanje dok hitna pomoć nije stigla.

Izvor je dodao da je "neko bar jednom dao epinefrin, poznatiji kao adrenalin, na mestu događaja, kako bi pomogao Lizi Mari da povrati puls".

Lisa Mari Prisli
foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS

Iza Lise ostalo je troje dece - ćerke Rajli, Harper i Finli, a njen sin Bendžamin izvršio je samoubistvo u julu 2020. godine.

Podsetimo Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog kralja roka Elvisa Prislija progovorila je nedavno o samoubistvu svog sina, Bendžamina Kia. Naime, Bendžamin je počinio samoubistvo u julu 2020. na rođendandanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto, što je pevačicu i glumicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala, napisala je na svom Instagram profilu.

Lisa se oglasila na društvenim mrežama kako bi promovisala biografski film "Elvis", koji prati život i karijeru njenog oca, a takođe je razgovarala o svom preminulom sinu.

Lisa Mari Prisli
foto: EPA/LANCE MURPHEY

Kako govori, od tada se trudila da se usredotoči se na svoje troje dece, ističući da ništa drugo više ne dobija njeno vreme i pažnju.

Pevačica i glumica je napisala opširnu poruku o nadolazećem filmu pohvalivši redatelja Baza Luhrmena i glavnog glumca Autina Batlera koji je "odlično odglumio srce i dušu" njenog oca.

- Slama mi se srce što moj sin nije ovde da ovo vidi, jako bi mu se svidelo, napisala je između ostaloga na svom Instagram profilu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.