KAO DRUGARICE: Ona je Kajina ćerka, pevačica je rodila sa 18 godina... NESTVARNO LIČE
Pevačica Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

preslikane

KAO DRUGARICE: Ona je Kajina ćerka, pevačica je rodila sa 18 godina... NESTVARNO LIČE

Izuzetno je ponosna na svoju mezimicu

Objavljeno: 09:44h

Kaja Ostojić ima ćerku Nikolinu koju je rodila kada je imala 19 godina, a mnogi komentarišu da izgledaju kao drugarice.

Osim uspešne karijere, najveći ponos za Kaju predstavlja Nikolina, a ona to često ističe i u objavama na društvenim mrežama.

- Zenica oka mog. Ponosna sam na sve sto si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama - glasila je jedna od njih.

- Ne mogu da verujem, mislila sam da ste sestre.

- Kao drugarice ste - neki su od komentara.

Inače, Kaja je Nikolinu dobila sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije. Sa 18 godina je ostala trudna, zbog čega je školu vanredno završila.

- Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali nije bilo lepo - govorila je Kaja ranije.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić se udavala tri puta. Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, a sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.