POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KEVINOVA MAJKA NAKON 30 GODINA OD FILMA "SAM U KUĆI": Nema šanse da je prepoznate FOTO
Sam u kući, Foto: Youtube printscreen/Victor Lopez

promenila se

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KEVINOVA MAJKA NAKON 30 GODINA OD FILMA "SAM U KUĆI": Nema šanse da je prepoznate FOTO

U ovoj ulozi, Ketrin O'Hara osvojila je čitavu planetu

Objavljeno: 09:38h

Glumica Ketrin O'Hara (68) u javnosti je poznata po ulozi majke Kevina McCallistera iz filma „Sam u kući''.

Ova nagrađivana glumica odrasla je u Torontu u velikoj porodici, poput one koju je imala u popularnom filmu, a već tamo se počela baviti komedijom 1974. godine.

Dobila je glavnu ulogu u jednom popularnom šou-programu, a krajem '70. godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova.

Na filmu se pojavila 1980. godine, a glumila je i uz Meril Strip. Nakon filma „Beetlejuice'' dobila je ulogu u poznatom božićnom filmu „Sam u kući", za koji je posebno vezana.

- Obožavam praznično vreme sa svojom decom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih naterati i da pogledaju „Sam u kući" - našalila se glumica svojevremeno.

Progovorila je i o božićnoj tradiciji svoje porodice. Dok je bila mala, otac se za nju i njenih šestero braće i sestara svake godine prerušio u Deda Mraza, te ih zabavljao.

- Isto smo moj suprug i ja radili sa svojom decom. On se oblačio u Deda Mraza i tako se tradicija nastavila - objasnila je glumica.

1 / 3 Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Supruga, producenta Boa Velča, upoznala je na setu filma „'Beetlejuice", venčali su se 1992. godine, a zajedno imaju dva sina.

O'Hara i danas aktivno glumi, a tokom četrdesetogodišnje karijere osvojila je Zlatni Globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu „Screen", a od prošle godine ima i posebno odlikovanje za životno delo koje je dobila od kanadske vlade.

Danas je mnogi prepoznaju po osmehu koji pleni.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.