Napravili su im pakao od života: Deca poznatih KOJA SU POGUBILA KONCE! Ubistva, kriminal, droga, HAOS!
Foto: Privatna arhiva

crni sine

Napravili su im pakao od života: Deca poznatih KOJA SU POGUBILA KONCE! Ubistva, kriminal, droga, HAOS!

Nisu pošli stopama svojih roditelja, njihova sudbina je otišla u potpuno drugom smeru
Objavljeno: 11:17h

Mirko Šijan

foto: Printscreen/Instagram/mirkosijan

Sin Goce Božinovske stalno je u središtu nekih skandala.

Loše društvo i okruženje izgleda da su loše uticali na njega.

Nedavno je ovaj sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske priveden u beogradsku policiju zbog kokaina.

Interventni tim policije zaustavio je "pežo" kabriolet nedaleko od Novog groblja na Zvezdari kojim je upravljao I. P. (25), dok se Šijan nalazio na mestu suvozača. Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom.

Teodora Viktorović

foto: Facebook / Teodora Viktorović

Teodora Viktorović (39), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, uhapšena je zbog sumnje da je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu u Mileševskoj ulici u kojem se nalazila i njena šestomesečna ćerka!

Viktorovićeva se tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od deset do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem.

Tokom suđenja Viktorovićeva se branila da nije bila svesna šta čini, a veštaci neuropsihijatrijske struke ocenili su da je masakr počinila u stanju smanjene uračunljivosti.

Teodora Viktorović je, kako se sumnja, satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.