Napravili su im pakao od života: Deca poznatih KOJA SU POGUBILA KONCE! Ubistva, kriminal, droga, HAOS!
Foto: Privatna arhiva

crni sine

Napravili su im pakao od života: Deca poznatih KOJA SU POGUBILA KONCE! Ubistva, kriminal, droga, HAOS!

Nisu pošli stopama svojih roditelja, njihova sudbina je otišla u potpuno drugom smeru
Objavljeno: 11:17h

Deca poznatih i da ne nastave stopama svojih roditelja, pod budnim su okom javnosti. Kako im je život pun povlastica dostupan, oni ga često zloupotrebljavaju, kuku njihovim majkama i očevima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Deca zaštićena novcem i popularnošću svojih roditelja gube osećaj odgovornosti i smatraju da mogu sve što požele, pa se o njima sve češće može čitati na stranicama crnih hronika, kao akterima saobraćajnih nezgoda, tuča, krađa, čak i ubistava. Njihova imena vezuju se i za drogu, alkohol i kriminal, pa se dešava da iz svojih vila i skupih automobila završe i u zatvoru.

Ovo su samo neka od "te" dece...

Marko Gvozdenović

foto: facebook

Sin Snežane Đurišić 2001. godine izazvao je saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša.

Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Takođe, drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanevši joj teške telesne povrede.

Zvezdan Slavnić

foto: Privatna arhiva

Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša i trenera Moke Slavnića je po kriminalnim delima javnosti poznat još od marta 1998, kad je kao dvadesetdvogodišnjak u klubu „Četiri sobe“ pucao u Olivera Jovanovića.

Od zadobijenih povreda Jovanović je preminuo 12 dana kasnije, a Slavnić je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja u Novom Beogradu u kojem se krio od policijske potere.

Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Hapšen je i 2002. godine, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana „Trag“ jer mu nije ostavio slobodan sto.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.