ZALJUBLJENI SAMO ZA VAS: Stiže nova balada koja će opiti region! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

stiže novi regionalni hit

ZALJUBLJENI SAMO ZA VAS: Stiže nova balada koja će opiti region! (FOTO)

“Da si tu” – nova ljubavna balada kantautora Ivana Zaka, u kojoj prevladava čaroban i zavodljiv zvuk gitare, na prvu pleni toplinom, emocijom i zaljubljenošću, a premijera uživo biće u zagrebačkoj Areni 11. februara 2017. godine
Objavljeno: 11:43h

- Dolazi Dan zaljubljenih, inspirisala me ljubav i želeo sam svojim obožavaocima u Areni 11. februara premijerno predstaviti nešto novo, nežno. Veselim se Areni i sigurno ću u tom veličanstvenom ambijentu zajedno s publikom proživeti svaki stih i svaku notu. Ljubav je jaka kada se dogodi između dvoje ljudi, a zamislite kada se dogodi na mestu kao što je prepuna zagrebačka Arena - rekao je Ivan.

Ivan Zak već godinama suvereno vlada domaćim muzičkim top listama, još od svojih albuma "Bolja od najbolje" i "Usne Varane". Pesme s tih albuma, kao i mnoge druge, izvešće na koncertu u zagrebačkoj Areni, 11. februara, uoči Dana zaljubljenih.

Ovaj muzičko-scenski spektakl, zajedno sa svojim najbližim saradnicima, priprema već mesecima. Uz njega, na pozornici će se naći i gosti, kao npr. Mate Bulić, Neda Ukraden i Begini. Stoga budite i vi deo čarolije za pamćenje!

Pesmu možete poslušati na Ivanovom Youtube kanalu od 27. februara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.