U MITROVIĆEVOM DOKUMENTARCU IZNETE TVRDNJE O NAVODNIM RADNJAMA VELJE NEVOLJE I BAKE PRASETA: Ovo je rečeno!
Foto: youtube/printscreen

rat bake i Mitrovića

U MITROVIĆEVOM DOKUMENTARCU IZNETE TVRDNJE O NAVODNIM RADNJAMA VELJE NEVOLJE I BAKE PRASETA: Ovo je rečeno!

Rat ne jenjava!

Objavljeno: 21:34h

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ušli su u medijski rat.

Baka je u lajvu na svom kanalu istakao kako mu Mitrović duguje pare, a onda su jedan o drugom krenuli da iznose pikantne detalje.

Nakon što je Baka Prase na Instagramu prozvao Mitrovića za dug, Željko mu je najpre poslao jasnu poruku da ne želi da nastavi da se prepucava s njim dok prolazi kroz najteži period zbog gubitka rođenog brata. Međutim, kako je Jutjuber iznosio još detalja, Mitrović mu je odgovorio na optužbe, na malo drugačiji način i počelo je prepucavanje.

Mitrović je večeras objavio dokumentarac o internet nasilju a Baka Prase se u sve uključio iz svog stana i na svom kanalu u lajvu dvao demant na optužbe i sevdoke koje je Mitrović naveo u dokumentarcu.

Zaštićeni svedok u dokumentarnom filmu Željka Mitrovića o Baki Prasetu ispričao je detalje poznanstva Bake sa Veljom Nevoljom.

- U određenom trenutku je pričao istinu a u jednom nije, preko zajedničke drugarice je upoznao Velju Nevolju. Način na koji je došao na rođendan, gde je bio kako se ponašao i određene stvari. Istina prestaje u onom delu da mu Velja nije udario šamar, te stvari su se dogodile i on je tada počeo da plaća reket. Bio je gepekovan - izjavio je zaštićeni svedok u dokumentarcu Željka Mitrovića

- 2018 godine, dobijem poziv od jedne prijateljice koja mi kaže zovu te ljudi neki na rođendan kod nekog klinca, možeš li da odeš. Ja kao okej, al čim mi to kažu znači da je baš bitno da odem ne zove me bilo ko. Otišao sam u Šabac na taj rođendan i tamo su igrom slučaju došli Velja Nevolja i Marko i to je to. Nećemo sada da puštamo mene sada šta pričam u tri ujutru u lajvu. Ovo je čista glupost, dete je smišljalo ovaj dokumentarac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.