BAKA PRASE U LAJVU OTKRIO SVE O KIKINOJ SMRTI! MITROVIĆ IZNEO SVOJU STRANU: Priznanje koje je Srbija čekala!
Foto: Printscreen Baka Prase

bukti rat!

BAKA PRASE U LAJVU OTKRIO SVE O KIKINOJ SMRTI! MITROVIĆ IZNEO SVOJU STRANU: Priznanje koje je Srbija čekala!

Mitrovićev dokumentarac ga naterao da iznese sve javno!

Objavljeno: 21:34h

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ušli su u medijski rat.

Baka je u lajvu na svom kanalu istakao kako mu Mitrović duguje pare, a onda su jedan o drugom krenuli da iznose pikantne detalje.

Nakon što je Baka Prase na Instagramu prozvao Mitrovića za dug, Željko mu je najpre poslao jasnu poruku da ne želi da nastavi da se prepucava s njim dok prolazi kroz najteži period zbog gubitka rođenog brata. Međutim, kako je Jutjuber iznosio još detalja, Mitrović mu je odgovorio na optužbe, na malo drugačiji način i počelo je prepucavanje.

Mitrović je večeras objavio dokumentarac o internet nasilju a Baka Prase se u sve uključio iz svog stana i na svom kanalu u lajvu dvao demant na optužbe i sevdoke koje je Mitrović naveo u dokumentarcu.

Razne optužbe na račun Bake Praseta obuhvaćene su u ovom filmu, a poseban detalj koji privlači pažnju a na koji je Baka žestoko odreagovao je smrt jutrjuberke Kristine Đukić.

Prase je naveo da namerno sve komentariše u lajvu kako bi izneo svoju stranu priče.

- Javila mi se Kirsitinina majka i rekla mi je da neće niko da koristi smrt njene ćerke u svoju korist. Ja se tresem i ne mogu da verujem da je stavljeno u film i da me neko na ovaj način proziva. Kunem se u sve što imam da nisam izjavio za Kiku još se nisi ubila, možda je njena majka u tuzi to izjavila, to moram da demantujem - rekao je Prase

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.