Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!
Foto: Printscreen Instagram, Dragan Kadić, Shutterstock

Ogromna porodica

Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!

Željko Ražnatović Arkan za života napravio je devetoro dece, od toga su šestoro iz dva braka. Četiri iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje s Cecom Veličković Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza
Objavljeno: 11:25h

Sa glumicom Ljiljanom Nijatović, Arkan ima i ćerku Anđelu. Anđela sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama. Poslednji put je viđena kako dolazi na Anastasijin 18. rođendan, a poznato je da je u odličnim odnosima sa Cecom jer kako je jednom rekla, ona je "hlebom hranila" kada je Arkan ubijen.

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru.Sofija danas živi u Briselu!

Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu.Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji!

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Nismo uspeli da pronađemo nijednu sliku Sofije niti bilo kakav trag o njoj.

I za kraj da ne pomislite da smo zaboravili. Tu su Veljko i Anastasija Ražnatović koje je Arkan dobio sa svojom suprugom Cecom Ražnatović.

foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

O njima svaki dan iz medija možete da saznate ponešto, a njihovi rođendani bili su na svim naslovnim stranama i na televiziji. I ako je Arkan bio u braku sa njihovom majkom, zbog njihovih godina, oni su najmanje vremena proveli sa njim.

foto: Damir Dervišagić

Bonus video

Koliko poznate dame daju para za bunde

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.