DOSTA VIŠE, OVO JE PARASTOS! Ovaj trenutak je Ceci uspeo da izmami čak i osmeh na Arkanovom pomenu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

i ona je živ čovek!

DOSTA VIŠE, OVO JE PARASTOS! Ovaj trenutak je Ceci uspeo da izmami čak i osmeh na Arkanovom pomenu! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović na Novo groblje došla je u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije, a dočekali su ih brojni prijatelji
Objavljeno: 10:54h

Naime, tokom pomena na groblju se okupio veliki broj novinara i fotografa. Maltene nema medija koji u nedelju nisu bili na Novom groblju.

Ceca je svesna toga koliko pažnju izazivaju ona i njena porodica gde god se pojave, i nije joj bilo neobično što ih toliki broj medija prati na pomenu. Tako da niko od Ražnatovića niti njihovih prijatelja nije bio neprijatan prema predstavnicima sedme sile, kao što to neke javne ličnosti znaju da budu.

Ali, u jednom trenutku jedna scena joj čak i izmamila osmeh, a za to je zaslužna upravo ekipa Espreso.co.rs

A kako je do toga došlo?

foto: Filip Plavčić

Ceca se na groblju pojavila oko 11 sati, kao i većina predstvanika medija. Međutim, ekipa Espreso.co.rs je na teren došla malo kasnije ili vam zakasnili smo pa su svi ostali mediji završili slikanje i krenuli da se vraćaju u redakcije.

Zato smo Ražnatovićima na parastosu prišli poslednji, i ujedno ih i uslikali poslednji, kad su svi ostali već prestali da fotografišu.

A Ceca je pomislila da su, posle pola sata intezivnog fotkanja, svi završili slikanje parastosa, pa joj je bilo neobično što još uvek škljocaju aparati.

A onda se okrenula se i videla samo naše reportere! Tada se blago osmehnula, iznenađenja njihovom upornošću, i veoma prijatnim glasom dopacila našoj ekipi.

foto: Filip Plavčić

- Pa, dosta više, imaš hiljadu fotografija, a ovo je PARASTOS - rekla je Ceca, i posle još jednog blagog osmeha, koji je izražavao čuđenje što je još uvek slikaju, se okrenula i otišla.

Evo, mi joj ovim putem objašnjavamo zbog čega smo ostali poslednji, a ona je svima pokazala koliko je dama, pošto se i u ovako teškim trenucima i na skupovima sa ovako tužnim povodom drži i ponaša KAO PRAVA DAMA!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.