Posle pomena mužu, oglasila se i Ceca: Godinama sam patila što Arkan nije uz mene, ali OVO me je BOLELO MNOGO VIŠE! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Ispovest

Posle pomena mužu, oglasila se i Ceca: Godinama sam patila što Arkan nije uz mene, ali OVO me je BOLELO MNOGO VIŠE! (FOTO)

Do sada nismo od nje čuli ovakve izjave
Objavljeno: 12:45h
foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

- Praznina u meni će zauvek postojati i nikada niko i ništa tu prazninu ne može da nadomesti. Imala sam ljubav svog života, a time ne može baš svako da se pohvali.

Pevačica priznaje da bez njihove dece Veljka i Anastasije ne bi smogla snage da 2000. godine, posle Arkanovog ubistva, krene dalje:

foto: Printscreen/ YouTube/ AmiG Show

- Željka nema, ali su uz mene naša deca koja su mi i pre 17 godina dala snagu da se borim, a i danas su mi najveći pokretač u životu. Godinama sam patila što on nije uz mene, ali ipak me je najviše bolelo što nije bio tu za našu decu. Žao mi je što ih nije video kako rastu, kako postaju dobri zreli ljudi. Verujem da bi bio ponosan na Veljka i Anastasiju kao što sam ja. Srećna sam što kada njih pogledam mogu da vidim Željkov pogled, njegovu dobrotu, našu ljubav.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.