OVO JE BALI-BEGOV NAJVEĆI RIVAL Podelili Tursku više nego PUČ: Veliki neprijatelji, a još veći ZAVODNICI! (FOTO)
Foto: Instagram

Ko je bolji?

OVO JE BALI-BEGOV NAJVEĆI RIVAL Podelili Tursku više nego PUČ: Veliki neprijatelji, a još veći ZAVODNICI! (FOTO)

Burak Ozčivit je opasan ljubimac žena, ali je i on! U kom ste vi klanu?
Objavljeno: 13:49h

Burak Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase.

Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Neslihan.

Ipak, ona je udata za Emira Kozdžanoglua koji svakako može da stane rame uz rame sa Burakom kada je fizički izgled u pitanju.

Nek dame smatraju da je jednako dobar frajer kao i Bali-beg, dok postoje i pripadnice lepšeg pola koje smatraju da je Emir, odnosno Kan Urgandžijoglu lepši od Buraka.

Čak se po socijalnim mrežema moglo videti da su dame iz Turske podeljene u dva klana - one koje vole Buraka i one koje više vole Kana!

Neki su se čak i našalili da su njih dvojica više podelili Turkinje, nego puč celu zemlju.

Kan Urgandžijoglu ima 35 godina i živi u Izmiru. Iako je glumac, on je završio privatnu školu i koledž u Americi, a glumio je i u mnogim turskim filmovima. U Turskoj je poznat kao veliki zavodnik, a paparaci na kojima je on sa mnogim damama, pojavljivali su se u svim tamošnjim medijima.

The lady

A photo posted by Kaan Urgancioglu (@kaanurgancioglu) on

Trenutno najpopularniju tursku seriju, koja obara sve rekorde gledanosti u svetu, "Beskrajna ljubav", publika u regionu imaće priliku da gleda od večeras, svakog dana u 20 časova na Televiziji Pink!

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.