Muva samo ekipu sa estrade: Bio sa Helenom, ćerom Brunclikove, pa šokirao: Ja sam BRUTALAN ljubavnik, a evo kakav SEKS volim! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

samouvereno nema šta

Muva samo ekipu sa estrade: Bio sa Helenom, ćerom Brunclikove, pa šokirao: Ja sam BRUTALAN ljubavnik, a evo kakav SEKS volim! (FOTO)

Mladi pevač Jovan Joca Stefanović važi za jednog od najšarmantnijih muškaraca na javnoj sceni i kaže da se od obožavateljki i nepristojnih ponuda ne brani
Objavljeno:

Mladi pevač je donedavno bio u vezi sa Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik, a pre toga je imao romansu s Helenom Topalović, ćerkom Milana Topalovića Topalka.

Dinner time ????????????

A photo posted by Jovan Stefanovic (@jovan.s.stefanovic) on

Koliko znamo, njegova nova devojka nema poznate roditelje. Pošto je pre nje imao veze sa ćerkama poznatih, Joca tvrdi da većih problema sa sadašnjom devojkom zbog ljubomore nije imao.

- Ona je kao i svaka normalna devojka, nije preterano ljubomorna, ipak ta doza ljubomore mi je u početku bila simpatična, ali ne volim posesivnost ni u malim količinama. Iz simpatičnosti može da pređe u žustru svađu. Devojka mi sada pruža veliku podršku, trebalo joj je malo vremena da shvati kakav je ovo posao i koliko odricanja iziskuje. Posvađamo se zbog nedostajanja jer zbog obaveza ne uspevamo da provodimo onoliko vremena zajedno koliko bismo želeli.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.