ĆERKA DOMAĆEG POZNATOG GLUMCA DOBILA IME PO JOGURUT: Otkrivena potpuno URNEBESNA PRIČA!
Branko Đurić, Foto: Damir Dervišagić

hit

ĆERKA DOMAĆEG POZNATOG GLUMCA DOBILA IME PO JOGURUT: Otkrivena potpuno URNEBESNA PRIČA!

Posebno zanimljiva je priča o neobičnom imenu ove lepotice, a koju je jednom prilikom ispričala njena majka

Objavljeno:

Glumac Branko Đurić Đura već više od dve decenije je u braku sa slovenačkom glumicom i pevačicom Tanjom Ribič, sa kojom ima troje dece.

Međutim, malo ko zna da je njihova dvadesetpetogodišnja ćerka Zala krenula stopama svojih roditelja, te da se i ona bavi glumom i muzikom.

Zala je glumila u nekoliko filmova, a pre sedam godina je objavila i pesmu “Šele zdaj” koju je komponovao njen otac. Glumu je završila u Njujorku, gde je radila i kao bebisiterka dok se školovala, a isticala je i to da joj je otac uvek davao podršku u svemu što radi.

1 / 3 Foto: Aleksandar Krstović

-Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača – rekla je ona jednom prilikom za Klix,ba.

-Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san – istakla je Zala tada.

Posebno zanimljiva je priča o neobičnom imenu ove lepotice, a koju je jednom prilikom ispričala njena majka.

1 / 4 Foto: Espreso

-Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – rekla je Tanja Ribič svojevremeno, a preneo je Blic.

Pored Zale, Tanja i Branko imaju sina Filipa i ćerku Elu, koja je takođe glumica.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.