UHVAĆENI NA DELU! Brendon u tajnoj vezi sa Nikolom Orozovićem! U kolima raspravralji krišom, komšije sve OTKRILE!
Brendon, Foto: Printscreen

OP OP SVE JE OTKRIVENO

UHVAĆENI NA DELU! Brendon u tajnoj vezi sa Nikolom Orozovićem! U kolima raspravralji krišom, komšije sve OTKRILE!

Orozović vozi kabriolet, a Brendona znamo iz komšiluka i njegov glas nam je dobro poznat svima ovde

Objavljeno:

Nikolu Orozovića i Branislava Radonića Brendona u “Zadruzi 3” svi su povezivali i verovali da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Ipak obojica su to porekli, međutim, kako Pink saznaje, njihove komšoije tvrde da ih viđaju zajedno.

foto: Printscreen Youtube

“Nikola i Brendon se tajno viđaju, svi znaju da Brendon živi u “Yu biznis centru”, viđali smo Orozovića da ga čeka u kolima i da odlaze ka Zemunu i to nekoliko puta. Orozović vozi kabriolet, a Brendona znamo iz komšiluka i njegov glas nam je dobro poznat svima ovde. Nikome se ne javlja i nije komunikativan mnogo, ali pre dve noći su sedeli u kolima i nešto su se glasno raspravljali, Brendon mu je govorio više puta: “Kada ćeš prestati da me u javnosti predstavljaš kao nekog zlikovca, a privatno mi se izvinjavaš i tražiš savete?“, a onda je izašao iz kola. Orozović je krenuo za njim i uhvatio ga za ruku da stane, počeo je i on da viče. Mi držimo lokal ovde i to se odvijalo baš ispred naše radnje. Brendon uvek izlazi sa kačketom, ali ima prepoznatljiv glas, pa nam je sve to dodatno privuklo pažnju”, ispričao je Brendonov komšija.

Brenda je otvorila potpuno neke nove delove univerzuma .

A post shared by Brend_On100% (@brend_on100) on

Brendon je nakon ovih spekulacija na svom Instagram profilu objavio sliku sa Nikolom, sa početka rijalitija, kada su njih dvojica još uvek bili u dobrim odnosima.

“Brenda je otvorila potpuno neke nove delove univerzuma”, glasio je opis fotografije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.