AVA ULAZI U ZADRUGU 4! PLANIRA DA GOLA ŠETA PRED SVIMA: Ovo je njen plan kako da zavede muškarce i gledaoce
Ava Karabatić, Foto: Dragan Kadić

OPASNA JE OVA MALA

AVA ULAZI U ZADRUGU 4! PLANIRA DA GOLA ŠETA PRED SVIMA: Ovo je njen plan kako da zavede muškarce i gledaoce

Dok se gola odmarala na plaži u Splitu, stigao joj je poziv

Objavljeno:

Ava Karabatić ulazi u "Zadrugu 4" da pomuti razum svim momcima, zavodiće ih golim telom, ali neće nijednom dati da je pipne, a kamoli nešto više od toga.

Hrvatska starleta potvrdila je da postaje deo najvećeg rijaliti-projekta na našim prostorima. Iako je nakon učešća u "Parovima" pre nekoliko godina ona rekla da više ne želi da bude zarobljena, promenila je mišljenje i pristala na basnoslovni honorar koji joj je Pink dao.

foto: printscreen

Dok se gola odmarala na plaži u Splitu, stigao joj je poziv. Tako gola ona je skočila od sreće i istog momenta se zarekla da će upravo kao od majke rođena ući na imanje u Šimanovcima - piše Republika

- Poziv je došao u pravi čas kada sam se odmarala bez gaćica i brushaltera. To je izdanje u kome ja obožavam da budem, kada sam kod kuće, u stanu, na plaži. Onda biram neka skrovita mesta, provlačim se kroz šikare samo da me niko ne vidi. Bila sam stidljiva nekada. Stidela sam se da me neko vidi golu. Malo sam se oslobodila dok sam bila učesnica rijalitija "Survajver". Ona priroda je učinila da se ja stopim s njom i postanem deo nje. Tamo sam prvi put javno skinula brushalter. Bilo je prelepo iskustvo. Nisam marila za kamere, ljude, ekipu. Samo moje gole sise, ja i sunce - započinje Ava o tome kako je postala zavisna od golotinje i pokazivanja zgodnog tela. Kaže da se svi muškarci lože na to i da im šikne krv u glavu kada ona prošeta polugola ili gola.

foto: Damir Dervišagić

Muškarci su čudo, a ja znam sa njima i umem da ih dobijem kao na tacni. U "Zadrugu" ulazim sa minimalnim brojem krpica, samo jedan kofer. Kada sam ulazila u "Parove", imala sam pet-šest kofera i samo su mi smetali. Ovoga puta neće biti tako. Ništa neće da mi smeta da budem u izdanju koje najviše volim. Tačnije gola. U početku ću da budem sofisticirana. Malo-pomalo ću da pokazujem. Biće to kao neki striptiz. Onda ću da se skinem gola, mamiću sve muškarce koji tamo budu bili. Ima da ih dovodim do ludila, a niko neće smeti da me takne. Mogu samo da gledaju i da pucaju od želje. Niko neće moći da me kresne. Nema seksa pred kamerama. Samo golo telo. Nisam za seksualne radnje, to nema smisla, to nije moj stil. Da sam to htela, snimala bih porniće. Seks pred kamerama mi je jeftina forma i to ostavljam drugima. Ava će biti samo navlakuša za muške pobude. Neću birati da li sam gola pred starijim ili mlađim muškarcima, pa možda nekome stane i srce. To nije moja briga - završava seksi starleta koja se uveliko sprema za imanje u Šimanovcima. Ona je po ceo dan na suncu kako bi bila jednako crna i seksi kada bude prošetala golo telo pred kamerama Pinka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.