BENJAMIN NIJE ZBOG ĆERKE NAPUSTIO RIJALITI: Oglasila se njegova bivša žena i otkrila kako njega DETE NE ZANIMA!
Aleksandra Ilić i Benjamin Spahović imaju dvogodišnju ćerku, Foto: Instagram Printsreen/reinaaleksandra

parovi

BENJAMIN NIJE ZBOG ĆERKE NAPUSTIO RIJALITI: Oglasila se njegova bivša žena i otkrila kako njega DETE NE ZANIMA!

Nakon što je MMA borac nakratko napustio rijaliti zbog zdravstvenih problema i kako bi video naslednicu, oglasila se njegova bivša žena

Objavljeno:

Bivša žena Benjamina Spahovića, Aleksandra Ilić, sa kojom ima dete, otkrila je da njega ne zanima njihova dvogodišnja ćerka, čak ni ne zove da pita za dete.

#what #would #you #do #if #i #had #a #twin ?

A post shared by A l e k s a n d r a (@reinaaleksandra) on

Nakon što je MMA borac nakratko napustio rijaliti zbog zdravstvenih problema i kako bi video naslednicu, oglasila se njegova bivša devojka. Ona je na društvenoj mreži Instagram dobila mnogo pitanja od Benjaminovih fanova koje je zanimalo da li je sportista video ćerku.

foto: Printscreen

- Narode, molim vas, prestanite s pitanjima i nebulozama. Benjamin nije video svoje dete i nije izašao zbog nje. Njega Reina ne zanima. Znači, molim vas, ne pričajte više gluposti. Hvala - napisala je Aleksandra na Instagramu.

Inače, Benjaminova bivša nedavno je otkrila da Spahović neće videti njihovu ćerku i da želi, jer su njih dve u Beču, gde ona radi. Tada je rekla i da ona nema o čemu da razgovara s MMA borcem jer ju je javno prevario.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.