PUCA OD LJUBOMORE: Ilijana napada Benjamina, on je NEĆE!
Ljubomora u vili Parova, Foto: Printscreen

parovi

PUCA OD LJUBOMORE: Ilijana napada Benjamina, on je NEĆE!

Benja i Ilijana su tokom boravka u vili imali veoma burnu vezu

Objavljeno:

Benjamin Spahović, kontroverzni takmičar sedme sezone rijalitija "Parovi", ostavio je Ilijanu Vagić kada je shvatio da ona gaji emocije prema svom bivšem dečku Diki.

Benja i Ilijana su tokom boravka u vili imali veoma burnu vezu, a njihove česte sukobe pravdali su velikom strašću koju osećaju jedan prema drugome.

Kako se Sarajlija vratio u vilu i doneo poklon za svoju bivšu verenicu Izabelu Anderson, Vagićeva nije mogla da sakrije ljubomoru.

Naime, tokom sinoćne žurke, Benja i Ilijana su bili pod dejstvom alkohola, te su ušli u konverzaciju koja je zbog Ilijaninih opaski, prerasla u žestok verbalni sukob:

- A reci mi je l si dugo birao parfem za Izabelu? Ajde što se ne pomiriš sa njom, baš ste lep par i onako navijaju za vašu ljubav napolju - počela je Vagićeva.

Benjamin se dugo suzdržavao i nije reagovao na provokacije, ali je posle Ilijaninog višeminutnog monologa, odreagovao:

Benjamin Spahović
Benjamin Spahović foto: Printscreen

- Šta hoćeš ti više od mene, ostavi me na miru.Radiću šta hoću i sa kim ja to hoću.Pomirio sam se sa bivšom devojkom, sa tobom sigurno neću ništa više imati.Shvati devojko, ti si svoju šansu imala.

Bonus video:

ZORICA MARKOVIĆ ZGROŽENA! EVO KAKO IZGLEDA ZADRUGARSKO KUPATILO POSLE TUŠIRANJA: Pevačica spojila dlanove i moli, DOTLE JE DOŠLO!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.