BIVŠI MUŽ LJUBE PANTOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča, htela je da mi prebije devojku! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

telenovela dobila nastavak

BIVŠI MUŽ LJUBE PANTOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča, htela je da mi prebije devojku! (FOTO)

Subotić tvrdi da je Pantovićeva kružila oko njegove farme kako bi presrela Jelenu

Objavljeno:

Aleksandra Subotić šokirana je zbog incidenata koja su se dogodila proteklih dana, a u koje su umešani njeni roditelji. Prvo paljenje farme njenog oca, a onda i Ljubino penjanje na krov vile „Parova“.

- Nisam bila prisutna kada je Ljuba dolazila ovde, ali su mi preneli. Produkcija mi nikada nije zabranila poziv majci, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Ne znam više šta se dešava. Osećam se kao na optuženickoj klupi. Rastrzana sam na dve strane - rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen/Youtube/Parovi TV HAPPY

S druge strane, Ljuba Pantović, koja tvrdi da je Karađorđe laže.

- Ne poznajem personu koju on predstavlja kao devojku. Ono što znam je da ona ima muža. Ne znam koje je to je*avanje po komšiluku, ali neka me ne upliću u to. Možda mu se priviđam kad se našmrče. Verovatno je uzeo lošu robu i utripovao se. Imam posao u Švedskoj i samo pet nedelja odmora. Došla sam da obiđem oca i Aleksandru. Luda sam da trošim vreme na Karađorđa, ne znam ni gde mu je taj ranč - rekla je Ljuba.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.