"MLAĐI BRAT ME JE UVEK VOLEO, A I JA SAM NJEGA.." Janjuš je ovako PRIČAO o Mihailu u Zadruzi, ovo će pamtiti ZAUVEK
Mihailo Janjušević, Foto: © ATA Images, printscreen/instagram/janmiha

tužno

"MLAĐI BRAT ME JE UVEK VOLEO, A I JA SAM NJEGA.." Janjuš je ovako PRIČAO o Mihailu u Zadruzi, ovo će pamtiti ZAUVEK

Janjuš je samo jednom pričao o braći - Mihailu i Borisu, a tom prilikom u rijaliti programu "Zadruga 5" je otkrio koliko je voleo svog mlađeg brata.

Objavljeno: 16:52h

Marko Janjušević Janjuš, popularni učesnik "Elite", sutra će na večni počinak u rodnom Prijepolju ispratiti svog najmlađeg rođenog brata, dvadesetsedmogodišnjeg Mihaila, koji je izvršio samoubistvo.

Janjuš i dalje ne može da dođe sebi nakon što je izveden iz rijalitija, kada su mu saopštene tragične vesti. O njegovom odnosu s braćom spekulisalo se u nekoliko navrata, a jednom prilikom, tokom učešća u petoj sezoni "Zadruge", prisetio se stare anegdote s braćom Mihailom i Borisom.

- Imam jednu priču o braći. Taj mali brat (Mihailo) je od mene mlađi 11 godina. A ovaj srednji, Boris idiot, on je mlađi od mene dve godine. Taj mali brat, koji je od mene mlađi 11 godina, a od Borisa devet, on je sad kao neki maneken, istetovirao se, kod Dare Bubamare u spotu je, iz neke kade izlazi, pojavljuje se on, budalaština klasična. Kad su bili mlađi, nikako se nisu gotivili. Mlađi je voleo mene, ja voleo tog mlađeg, baš dosta, a njih dvojica, to je bio rat... - započeo je Janjuš.

Ovako je Janjuš pričao o Mihailu tokom Zadruge
Ovako je Janjuš pričao o Mihailu tokom Zadrugefoto: Printscreen Instagram/jannmiha

- I sad, on je imao 5, 6 godina, a srednji brat tek počeo da ga d*ka. Nije izlazio iz sobe. Taj se zabije u sobu i... I, desi se slava, slava kod nas, bila je puna kuća. Slava ili dan posle slave. Mihailo i Boris se nisu voleli, samo su čekali jedan drugoga nešto da (zeznu). A ovaj mali nije imao 20 kila. Ode srednji brat da ga "baca" u sobu. Mlađi brat provali, ode i otključa sobu na kvarno. Dođe i kaže jednoj sestri: "Zove te Boris nešto da te pita" - dodao je Janjušević kroz smeh.

- Kaže: "Boris te zove nešto u sobu da te pita"... Ova otišla... I čuješ samo pomagljavinu. Boris krene da ga juri, Mihailo pobegne kod mene, pa se zaključamo. Vidi, cirksus živi je bio sa njima, majke mi moje - ispričao je bivši košarkaš prošle godine.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.