NAKON INTIMNOG ODNOSA ANITE I ANĐELA NJENA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ne može da dođe SEBI, najavila ulazak u Elitu
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

besna

NAKON INTIMNOG ODNOSA ANITE I ANĐELA NJENA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ne može da dođe SEBI, najavila ulazak u Elitu

Angelina kaže da se Anita neće dobro provesti, ukoliko Veliki šef tokom praznika bude omogućio članovima porodice da ih posete u Beloj kući.

Objavljeno:

Angelina, majka Anite Stanojlović Tomić, van sebe je nakon što joj je ćerka, koja je i dalje u braku s Jovanom Tomić Matorom, imala se*s pred kamerama s Anđelom Rankovićem, koji joj je sutradan jasno stavio do znanja da mu ne pada na pamet da sa njom uđe u vezu, kao i da se kaje što su bili intimni.

Ona je tek sada smogla snage da se javi medijima i odmah je priznala da joj se ponovo, usled prevelikog stresa, pogoršalo zdravstveno stanje.

- Izvinite, ali ja sam ponovo bila u hitnoj. Pojavila mi se angina pektoris od silnog stresa, po savetu lekara ja trenutno ne smem imati stres nikakav. Ja ću se javiti uskoro da porazgovaramo o svim lažima, uvredama iznetim na račun mene i moje porodice i Anitinom sveukupnom ponašanju - rekla je Angelina za domaće medije, pa dodala:

Anitina majka van sebe nakon njenog se*sa sa Anđelom
Anitina majka van sebe nakon njenog se*sa sa Anđelomfoto: Facebook printscreen/Zadruga - Pink.rs

- Nikada nije imala podršku niti je vaspitana da ima seks bez veze, a posebno ne na televiziji. Moji sinovi su uzorni momci, a mi trpimo linč zbog njenog ponašanja. Sada da uđem zviznula bih joj šamarčinu da se okrene oko sebe. Ja ne bih bila u šoku da je ona to radila napolju, ja svoje dete ne prepoznajem od prošle god. Ona je sedela u kući po svom izboru, vikendom gledala filmove kada uspava Alekseja, radila, jedna normalna devojka. Ušla je tamo i gledaj šta radi od svog života. Mi žvimo u maloj sredini i ne trpi ona posledice svog ponašanja, nego njena braća, uzorni đaci sportisti.

Angelina kaže da se Anita neće dobro provesti, ukoliko Veliki šef tokom praznika bude omogućio članovima porodice da ih posete u Beloj kući.

Angelina je zbog Anite završila u bolnici
Angelina je zbog Anite završila u bolnicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podržala sam druženje sa Anđelom, što ćeš videti i u čestitki, sve što joj Mića priča kao da ja kažem. Toliko sam besna da sada da je ulazak za Novu godinu, takvu šamarčinu bih joj zalepila da dođe sebi. Blam je da pokaže da lepo šminka i da će biti šminker kada izađe, blam je da pokaže da kuva, blam je da se oblači normalno, blam je što nije splavaruša, sada sve ispada da je blam svega onoga što sam ja gledala svoje dete proteklih godina i njeno ponašanje. Blam je da kaže da je bila odličan đak. Priča nebuloze i izmišlja da bude bitna, ma kosu ću joj svu počupati i pitati je:"Devojko, jesi li ti zaboravila ko si i šta si?!" - završava Anitina mama za Pink.rs.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/PinkA/Jelena Simović Prenala: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.