"IMAM OSEĆAJ DA SMO MI TVITERAŠI POMALO KRIVI..." Isplivale jezive poruke koje je Janjušev brat SVAKODNEVNO DOBIJAO
Mihailo Janjušević, Foto: Printscreen Instagram/jannmiha

DA LI JE MOGUĆE?

"IMAM OSEĆAJ DA SMO MI TVITERAŠI POMALO KRIVI..." Isplivale jezive poruke koje je Janjušev brat SVAKODNEVNO DOBIJAO

Imao je samo 27 godina kada je pronađen mrtav, a pre izvesnog vremena je otkrio da trpi maltretiranje na mrežama

Objavljeno:

Mihailo Janjušević, deset godina mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom domu. Imao je samo 27 godina, a poslednjih meseci je, pored posla na kojem se nije pojavio u petak, nakon čega je i krenula potraga za njim, zarađivao i na platformi za odrasle Onlyfans.

Mihailo je na Tviteru, gde je bio aktivan i objavljivao linkove koji vode ka pomenutoj platformi, bio na meti jezivih komentara.

Pojedini su mu zamerali način na koji se slika i snima, a potom to objavljuje na mrežama, nazivali su ga pogrdnim imenima, a najveću pažnju tviteraša imao je pre nekoliko meseci, kada je njegov brat Marko Janjušević Janjuš ponovo ušao u Zadrugu.

Na društvenoj mreži je moglo da se pročita "da Marko priča loše o gejevima, a brat mu gej", nakon čega je Mihailo krenuo da blokira pratioce koji su pisali uvredljive komentare.

1 / 6 Foto: printskrin /Tviter

Dan nakon njegove smrti mreže su se usijale, a jedan korisnik je napisao da ima osećaj "da smo mi tviteraši krivi jer smo ga za***avali prošli mesec".

U moru tvitova koji se mogu pročitati nalaze se skandalozne izjave poput onih da "brat širi b***", da je "smeće", nažalost i da "takve ne treba žaliti". Objašnjavaju da ih je Mihailo "bloknuo" jer su lajkovali post gde se priča o Janjušu i homoseksualcima, a jedan korisnik je, nakon vesti o njegovoj smrti, otkrio da je "dečko pričao da ga godinama maltretiraju".

Podsetimo, tokom današnjeg dana oglasila se Janjuševa tetka koja je otkrila gde će Mihalo biti sahranjen, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo/D.P. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.