ANITA I MATORA PROGOVORILE O VENČANOM KUMU: Ove detalje čujemo PRVI PUT, ko bi rekao?
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: RTV Pink printscreen

INTERESANTNO

ANITA I MATORA PROGOVORILE O VENČANOM KUMU: Ove detalje čujemo PRVI PUT, ko bi rekao?

Otkrile detalje o Đedoviću

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su se venčale u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a sada su prvi put posle svadbe govorile pred kamerama.

Bivše zadrugarke imale su glamurozno venčanje pokraj obale mora. Ljubav su krunisale brakom u krugu najbližih, a sada su otkrile i šta se dešavalo iza kulisa.

- Najveseliji gost bio je ubedljivo Marko Đedović, neko od koga to ni ja nisam očekivala. Do šest ujutru je puštao muziku na tv-u, radovao se, pevao. U jednom trenutku me je zagrlio i rekao "Matora, moram da ti kažem da te volim", ja sam je baš iznenadila jer on skoro nikada ne pokazuje emocije. Kuma je definitivno spucalo, otvorio se. Marko je bio šou - bila je iskrena Jovana.

1 / 3 Foto: Printscreen Tik Tok/Espreso_rs

One su napravile intimno venčanje u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, koja je u vlasništvu jednog biznismena koji nekretninu iznajmljuje po paprenoj ceni.

Da Anita i Matora nisu žalile novac govori činjenica da su samo jednu noć u vili platile skoro 1.000 evra.

Iako venčanju nije prisustvovala porodica, novopečene supružnice pozvale su prijatelje od kojih su većina rijaliti zvezde, između ostalog Tijana Ajfon, Mikica Bojanić, Marko Đedović, Sandra Rešić, Ermina Pašović, kao i mnogi drugi.

Bonus video:

00:13

Matora venčanje

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.