KAD JE ONA IZAŠLA NA BINU, CELA SALA JE PLAKALA KAO KIŠA! EMOTIVAN GOVOR DODIRNUO BAŠ SVE: Obratila se svojoj ĆERCI
Emi Stoun, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

da se naježiš!

KAD JE ONA IZAŠLA NA BINU, CELA SALA JE PLAKALA KAO KIŠA! EMOTIVAN GOVOR DODIRNUO BAŠ SVE: Obratila se svojoj ĆERCI

Zbog emotivnog govora dvostruke dobitnice Oskara plakao je ceo svet

Objavljeno:

Oskar 2024. doneo je sinoć u Dolbi teatru u Los Anđelesu drugu nagradu Emi Stoun u kategoriji najbolje glumice, zahvaljujući ulozi u "Poor things". Pre osam godina dobila je isto priznanje za rolu u "La la land".

U pobedničkom govoru pričala je o porodici, i nije mogla da zaustavi suze, u istorijskom trenutku i za njenu karijeru, a i za sedmu umetnost jer svaki detalj sa Oskara trajno se pamti?

Govor Eme Stoun sa dodele Oskara 2024. dosta se komentariše i opisuje se kao izuzetno dirljiv.

1 / 2 Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

“Zaista samo želim da zahvalim svojoj porodici, mami, bratu Spenseru, tati, suprugu Dejvu. Jako vas volim. I što je najvažnije, svojoj ćerki", rekla je kroz suze 35-godišnja Ema Stoun.

Ćerkici Luiz koju je dobila sa suprugom Dejvom Mekarijem poručila je sledeće: "Volim te beskrajno (ne može se rečima izraziti), devojčice moja, zato ti mnogo hvala"

Ema je sinoć na Oskaru u kategoriji najbolje glumice pobedila Lili Gledstoun, Anet Bening, Keri Maligan i Sandru Huler. Izlazeći na binu doživela je peh sa haljinom: "O ne, moja haljina je "slomljena".

Emi Stoun
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Mislim da se to dogodilo tokom izvođenja "I'm Just Ken", rekla je, misleći na nastup Rajana Goslinga koji je uživo otpevao nominovanu pesmu iz "Barbie". Stoun je blistala u haljini Louis Vuitton i sa dijamantskom ogrlicom od 30-karatnog zlata.

Glumica je ćerku dobila 2021. Devojčica nosi srednje ime Džin koje je srednje ime Emine majke, Kristi Džin Stoun. Stoun i bivši reditelj "Saturday Night Live" verili su se 2019. a vezu su počeli 2017. godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.