ONO KAD PADNEŠ U DRUGI PLAN ZBOG ROĐENOG SINA: Sve oči uprte u NJEGA, lep kao LUTKA sa svetlo plavim OČIMA
Elizabet Harli sa sinom, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

šmeker

ONO KAD PADNEŠ U DRUGI PLAN ZBOG ROĐENOG SINA: Sve oči uprte u NJEGA, lep kao LUTKA sa svetlo plavim OČIMA

Damijan ukrao šou na Oskarima pa je zaseni

Objavljeno: 20:44h

Glumica i seks-bomba 90-ih Elizabet Harli prisustvovala je zabavi nakon dodele Oskara, a stigla je u pratnji svog sina Damijana koji je ukrao svu pažnju čak i pokraj zgodne mame.

Elizabet Harli, glumica koja je bila prava seks-bomba 90-ih, bila je jedna od brojnih poznatih gostiju na zabavi nakon dodele Oskara.

U srebrnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom na nozi Elizabet je još jednom pokazala svoje raskoši i u 59. godini, no pažnju je ipak krao neko drugi.

Damijan ukrao šou na Oskarima pa je zaseni
Damijan ukrao šou na Oskarima pa je zasenifoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Naime, glumici je društvo pravio njen sin Damijan Harli koji je na crveni tepih obukao crne pantalone te svilenu košulju koja je bila raskopčana do pola. Mama i sin zajedno su pozirali, a svi su gledali u ovog 21-godišnjeg mladića koji se retko pojavljuje s poznatom mamom u javnosti.

Damijana Čarlsa Harlija, Liz je rodila 4. aprila 2002. godine, a njegov je otac američki biznismen Stiv Bing.

Bing u početku nije hteo da prizna očinstvo, već je izjavio kako je s Liz imao samo kratku avanturu 2001. Ipak, DNK test utvrdio je kako je Bing otac, dok je slavni glumac Hju Grant jedan od šest kumova 16-godišnjaku koji je krenuo ostvarivati modnu karijeru.

Hju Grant i Elizabet bili su u vezi od 1987. do 2000. godine, a zajedno su prebrodili i njegov skandal kada je uhvaćen s prostitutkom davne 1995. godine. Par je ostao u bliskim odnosima i dan danas, a deo obožavatelja dugo se nadao kako će na kraju ipak završiti zajedno.

Damijan je i zaslužan za sve njene seksi fotografije na društvenim mrežama, a deo javnosti glumicu je napao da sina vodi na putovanja samo zbog toga.

"Damijan je odličan fotograf i zna šta mlađi ljudi žele da vide. Naše zajedničko vreme uglavnom uključuje gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osećamo se jako prijatno kad smo zajedno", komentarisala je jednom prilikom glumica.

Odbacila je i šuškanja kako je Damijanu jako neprijatno zbog njenih golišavih fotografija.

"On bira moju odeću, on je moj stilista", rekla je atraktivna brineta, a čini se kako je na sina prenela i lični modni stil, jer smo i Damijana mogli na društvenim mrežama videti u haljinama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Dnevnik.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.