GDE ONA ZGAZI, TU TRAVA NE RASTE! GLUMICA (61) ODUŠEVILA NA CRVENOM TEPIHU: Dobra kao DOBAR DAN, izgleda VRH
Demi Mur, Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

zgodna

GDE ONA ZGAZI, TU TRAVA NE RASTE! GLUMICA (61) ODUŠEVILA NA CRVENOM TEPIHU: Dobra kao DOBAR DAN, izgleda VRH

Demi Mur izdominirala na crvenom tepihu

Objavljeno:

Glumica Demi Mur (61) prošetala je crvenim tepihom na zabavi magazina Vanity Fair nakon dodele Oskara, a reakcije na njenu odevnu kombinaciju još uvek se ne stišavaju.

Naime, glumica je za ovu priliku izabrala smeđu haljinu s dubokim izrezom spreda i otpozadi, a mnogi obožavatelji ne mogu se načuditi njenom mladolikom izgledu i vitkoj liniji.

Holivudska diva na zabavi se pojavila u društvu svoje tri kćeri Talule, Rumer i Skaut Laru Vilis, koje je dobila u braku s glumcem Brusom Vilisom.

Demi Mur izgleda besprekorno
Demi Mur izgleda besprekornofoto: Jennifer Bloc / imago stock&people / Profimedia

Mnogi smatraju da je Demi pronašla "eliksir mladosti", a premda nikada nije potvrdila da se podvrgnula plastičnim operacijama, u ranijem intervjuu za Elle osvrnula se na nagađanja.

"Uradila sam nešto, ali ne na licu. Možda jednog dana odem pod nož. Samo me iritira što ljudi stalno govore koliko sam potrošila na plastične operacije", rekla je tada za Elle.

Demi nikada nije skrivala ni koliko uživa u fizičkoj aktivnosti, a osim što redovno trenira, pazi i na ono što jede. Slavna glumica drži se sirove veganske ishrane izbegavajući kuvanu hranu.

1 / 2 Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, s glumcem Brusom Vilisom bila je u braku 11 godina, a zajedno imaju troje dece. Demi i Brus su i nakon razvoda ostali izuzetno bliski, a ona je u odličnim odnosima i s njegovom novom suprugom te zajedno provode praznike.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.