ŽENO, A GDE TI JE MUŽ? GLUMICA ISPALILA SUPRUGA NA BAŠ VAŽAN DAN: Komentari se USIJALI, zašto je to URADILA?
Eva Mendes, Foto: Printscreen/instagram/evamendes

iznenadila

ŽENO, A GDE TI JE MUŽ? GLUMICA ISPALILA SUPRUGA NA BAŠ VAŽAN DAN: Komentari se USIJALI, zašto je to URADILA?

Svi nestrpljivo očekivali da se pojavi, a onda je sve fanove bacila u bedak

Objavljeno:

Bilo je naznake da će se Eva Mendes pojaviti sinoć na dodeli Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelesu sa suprugom Rajanom Goslingom koji je bio nominovan za najbolju sproednu ulogu (film "Barbi"), ali se glumac pojavio sa sestrom, majkom i očuhom.

Iako se zna da se glumica skoro nikada ne pojavljuje javno sa mužem, njeno nedavno pojalvjivanje na Nedelji mode u Parizu, probudilo je očekivanja. Evo šta se dogodilo ovaj put.

Fanovi su se razočarali što je Eva Mednes propustila Oskar 2024. tačnije crveni tepih. Bila je u bekstejdžu, ali nije želela da pozira sa suprugom.

O tome je pisala na Instagramu: "Magija je stvarna. Nismo se upoznali na setu. Čarolija je počela mnogo ranije, ali evo male čarolije snimljene kamerom". Jedan fan je poručio: "Eva, želim da budem iskren sa tobom, ali nadam se da će Barbie proći kroz sezonu dodele nagrada samo da bih video tebe sa Rajanom. Znam da sam sebičan i verovatno sanjar, ali nikada neću prestati sanjati o tome!".

Eva koja je preskočila da pozira sa suprugom Rajanom Goslingom na crevnom tepihu, odgovorila je: "Najbolji ste! Kakav kul komentar; Hvala vam. Ali mi te stvari ne radimo zajedno... Kao ove fotografije koje sam objaviila, prijatno mie da ih objavim sammo zato što su već dostupne javnosti". Dodala je: "Oh, čekaj - za one koji me mogu uhvatiti u laži, samo smo jednom bili zajedno na crvenom tepihu kada smo promovisali ovaj film".

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/evamendes

Eva Mendes ne odustaje od principa, a na Instagramu je suprugu poželela sreću: "Uvek uz svog čoveka".

Rajan Golsing oduševio je izvođenjem numere iz hit filma "I'm just Ken", izgubio je Oskara jer je Robert Dauni Džunior najbolji sporedni glumac ("Oppenheimer").

A da stvari budu još zanimljivije glumica je sa mreža uputila i ovu poruku: "Odveo si Kena sve do Oskara, RG. Sad dođi kući, moramo da smestimo decu na spavanje". Pozirala je u Barbie stilu.

Zašto Eva nije prošetala sa suprugom?
Zašto Eva nije prošetala sa suprugom?foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Poznati par u braku je godinama i ima dve ćerke.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic Žena/Jelena Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.