LJUDI, DA LI JE MOGUĆE? Znala je da ĆERKA SPAVA SA 30 GODINA STARIJIM pa se UDALA ZA NJEGA: Kakva je ovo MAJKA?
Isplivali najnoviji detalji, Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHVAĆENA

LJUDI, DA LI JE MOGUĆE? Znala je da ĆERKA SPAVA SA 30 GODINA STARIJIM pa se UDALA ZA NJEGA: Kakva je ovo MAJKA?

Isplivali najnoviji detalji neverovatne porodične sapunice

Objavljeno: 10:32h

Neverovatna sapunica u porodici Majli Sajrus glavna je tema ovih dana u Holivudu - iako događaji nisu sveži, oni su tek pre nekoliko dana postali poznati javnosti.

Naime, krajem februara saznalo se da je Dominik Persel, trenutni suprug Majline majke Tiš, pre braka sa njom bio u neobaveznoj vezi sa njenom rođenom ćerkom Noom, odnosno mlađom Majlinom sestrom.

Majli Sajrus navodno nije znala za ovo. "Nije imala pojma o drami sa Dominikom. Uopšte nije bila svesna toga", kaže izvor za "People".

"Suočila se sa majkom u vezi cele priče. Ona misli da je to čudna situacija, ali voli svoju mamu i želi da ona bude srećna", dodao je neimenovani insajder.

Sama Noa Sajrus nije dala javan komentar na račun čitavog skandala, ali su izvori bliski njoj medijima istakli da je "uvređena" zbog veze svoje majke i svog bivšeg dečka. Navodno se ova 24-godišnjakinja zabavljala sa 30 godina starijim glumcem pre nego što je on uplovio u vezu sa njenom majkom.

"Noa i Dominik su bili u svojstvu prijatelja sa beneficijama, ali su povremeno prekidali. Prestali su da se viđaju, a onda je Tiš pokrenula neku priču sa Dominikom, iako je znala da se on viđa sa Noom. Tiš nikada ćerki nije dala priliku da popričaju o svemu tome pre nego što se udala za Persela", objasnio je izvor.

Podsetimo, 56-godišnja Tiš i 54-godišnji Dominik razmenili su bračne zavete u avgustu 2023, a Noa nije bila prisutna na ceremoniji.

Majli i Noa
Majli i Noafoto: Printscreen Instagram

Nekoliko nedelja ranije, u junu 2023, ova mlada Amerikanka objavila je da se verila sa modnim dizajnerom Pinkusom.

Inače, Tiš se za glumca udala malo više od godinu dana nakon što je njen bicši muž Bili Rej Sajrus podneo zahtev za razvod u aprilu 2022, posle 28 godina braka! Bivši supružnici zajedno imaju ćerke Brendi (36), Majli (31), i Nou (24), kao i sinove Trejsa (35) i Brejsona (29).

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/ Stefani Pavlović Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.