JEDNA IMA 81, A DRUGA 49 GODINA I DELE POSTELJU: Poznate LEZBIJKE se pojavile i sve ostavile FRAPIRANE izgledom
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

JEDNA IMA 81, A DRUGA 49 GODINA I DELE POSTELJU: Poznate LEZBIJKE se pojavile i sve ostavile FRAPIRANE izgledom

Kada se saznalo za njihovu vezu, mnogi su se čudili razlici u godinama među njima, a one su opstale

Objavljeno:

Čuvene glumice pojavile su se juče (peti mart) na reviji modne kuće Louis Vuitton završnog dana Nedelje mode u Parizu (26. februar- peti mart).

Obožavaju modne manifestacije poput ove u Francuskoj, i ranije smo ih viđali na sličnim događajima, dok priča o njihovoj romansi ostaje jedna od najstabilnijih ljubavnh priča u Holivudu. A kako je sve počelo.

Tejlor Holand i Sara Polson prikazale su sjajan stil u Parizu. Skoro da nisu skidale osmeh sa lica, a zbog modnih izdanja dobile su brojne komplimente.

"Sledimo svoj sopstveni put, nismo iste. Neke stvari radimo odvojeno kako bi svako bio veran onome u šta veruje. Ona je mnogo društvenija, a ja volim malo vremena da budem sama, pa to i radim. Ona provodi određeno vreme sa prijateljima, a ne sa mnom, tako da je to dobra ravnoteža", rekla je glumica Holand Tejlor prošle godine na holivudskoj svečanosti 2023 Second Stage Theater Fall Gala i time potvrdila da se pravilo da se suprotnosti privlače zaista nekada pokaže kao tačno.

Tejlor Holand i Sara Polson prikazale su sjajan stil u Parizu.
Tejlor Holand i Sara Polson prikazale su sjajan stil u Parizu.foto: VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia

Kada se saznalo za njihovu vezu, mnogi su se čudili razlici u godinama među njima. “Ako neko želi da provodi vreme misleći da sam čudna jer volim najspektakularniju osobu na planeti, onda je to njegov problem”, rekla je Sara za Modern Luxury i poručila: "Meni je dobro".

Sara Pulson i Tejlor Holand koja je igrala Evelin Harper u čuvenom sitkomu "dva i po muškarca" u vezi su od 2015. godine.

“To je najdivnija, najneobičnija stvar koja mi se ikada dogodila u životu”, rekla je Tejlor u novembru 2015. u podkastu "Death, Sex & Money". Nije tada otkrila ime svoje partnerke, ali su one već narednog meseca ozvaničile vezu.

Poznate glumice upoznale su se još 2005. kada su obe bile zauzete. Tejlor se tada zabavljala sa glumicom Čeri Džouns. Više godina kasnije ponovo su se srele i ubrzo započele romansu.

Sara Polson sada otvoreno priča o svojoj vezi
Sara Polson sada otvoreno priča o svojoj vezifoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Duga je to priča. Upoznali smo se jako, jako davno. Bila sam sa nekim drugim; i ona je bila u vezi. Nekako smo se zaljubile a onda smo počelle da pratimo jedna drugo na Tviteru i onda...", ispričala je Holand Tejlor 2019. u emisiji Endija Koena "Watch What Happens Live With Andy Cohen". Počele su da se dopisuju na Tviteru, a mnogo toga o njihovoj vezi otkrila je i Sarina izjava o Tejlor, iz intervjua za "Njujork tajms" 2016. koja glasi: "Ona je najlepša žena koju sam srela".

Čuvena Evelin iz serije "Dva i po muškarca" Holand Tejlor poručila je za" Radio Andy's Sandyland" da je zbog Sare Polson najsrećnija osoba na svetu, da zbog njihove veze sve u životu ima smisla kao i da ne može da govori o svom životu, a da ne priča o toj ljubavi.

Zvezda “American Crime Story" Sara Polson sada otvoreno priča o svojoj vezi, ali je ranije bila skeptična jer su je drugi upozoravali da bi to moglo da negativno utiče na njenu karijeru.

1 / 6 Foto: Griffin Lipson/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Palo mi je na pamet: "Da li ne bi trebalo da pričam o tome?", a onda sam pomislila zašto ne bih pričala. Činjenica da o tome razmišljam je pogrešna. Ali bilo je momenata kada sam bila zabrinuta pitajući se možda bi ljudi koji me ne poznaju rekli: "Čekaj, šta?". Ali onda, znate, svejedno sam to učinila", izjavila je Sara 2017. za Edit, dok je u u intervjuu za "Town & Country" prokomentarisala razliku u godinama između nje i Holand:

“Ne želim da me definiše to sa kime delim krevet, dom, dušu. Moji izbori u životu su bili nekonvencionalni, i to je moja stvar. Ali želim da živim odgovorno i iskreno bez skrivanja. Komplikovano jeste, jer ima mnogo mržnje na ovom svetu, a dosta dobrog može da proistekne iz citata- normalizujte nešto za ljude koji to ne vide kao normalno. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nečeg hrabrog u tome. Možda podstiče druge na hrabre izbore. Šta drugo mogu da kažem? Volimo se".

Polson je pre osam godina u intervjuu za "Njujork tajms" napomenula: "U vezi sa starijim partnerom ima nečeg dirljivog. Mislim da se više ceni vreme i ono što imate i ono što je zaista važno i zbog toga male stvari izgledaju veoma male".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.