KAKAV HLADAN TUŠ, OVAKVO PONIŽENJE MALO KO DOŽIVI: Svi gledali samo u GLUMICU, dobila ŠAMAR VEKA i to UŽIVO
Foto: X printscreen/@etnow

DA LI JE MOGUĆE?

KAKAV HLADAN TUŠ, OVAKVO PONIŽENJE MALO KO DOŽIVI: Svi gledali samo u GLUMICU, dobila ŠAMAR VEKA i to UŽIVO

Izgleda da joj baš nije prijalo

Objavljeno: 12:57h

Domaćin 82. dodele Zlatnih globusa koja se sinoć održala u Los Anđelesu bio je komičar Džo Koj, a on se u jednom trenutku odlučio našaliti na račun ljubavne veze Tejlor Svift i igrača NFL-a Travisa Kelca.

Osvrnuo se na pažnju koju Tejlor privlači kad dođe na utakmice svog dečka.

'Razlika između Zlatnih globusa i NFL-a je u tome što na Zlatnim globusima imamo manje snimaka Tejlor Svift', našalio se Koj, no čini se da Tejlor ta šala nije bila smešna. Nakon što ju je ispričao, kamera se prebacila na nju, a ona je bez ikakve reakcije otpila gutljaj pića.

Pre dva meseca na njenom se koncertu dogodila tragedija. 23-godišnja obožavateljka Ana Klara Benevides preminula je nakon srčanog zastoja pre početka koncerta u Rio De Žaneiru. Doktori su devojci pružili pomoć na licu mesta te je prebačena u gradsku bolnicu, no nažalost, nije joj bilo spasa te je nedugo zatim preminula.

Strani mediji prenose da je posetiocima koncerta bilo zabranjeno na koncert unositi flaše s vodom, a Tejlor je tokom nastupa molila osoblje da publici daju vode. Naime, temperature se u Rio De Žaneiru penju do 38 stepeni, a brazilski mediji navode da je na stadionu temperatura iznosila neverovatnih 60 stepeni.

Slavna pevačica se na svojim društvenim mrežama oglasila o tragičnom događaju.

'Ne mogu verovati da ovo pišem, no slomljenog srca mogu reći da smo izgubili obožavateljku ranije večeras pre mog nastupa. Ne mogu iskazati koliko sam slomljena zbog ovoga. Imam jako malo informacija, osim činjenice da je ona bila tako predivna i puno premlada', napisala je Tejlor.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/taylorswift

'Neću o ovome govoriti s pozornice jer me preplavlja tuga kad pokušam o tome govoriti. Želim reći da duboko osećam ovaj gubitak i moje slomljeno srce je s njenom porodicom i prijateljima. Ovo je poslednje što sam mislila da će se dogoditi kad smo odlučili doći u Brazil', zaključila je.

Bonus video:

00:30

Topalkov poraznični ples sa unukom

(Espreso/Story.hr/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.