NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU, ISPLIVALA INTIMA I TO PRED LJUDIMA: Sočni poljubac o kom SVI BRUJE pojavio se na MREŽAMA
Foto: Printscreen Instagram/_mr.statistics_

SNIMAK

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU, ISPLIVALA INTIMA I TO PRED LJUDIMA: Sočni poljubac o kom SVI BRUJE pojavio se na MREŽAMA

Par je bio odlično raspoložen, a jasno je da su veoma privraženi jedno drugom

Objavljeno:

Sinoć je u Los Anđelesu održana 81. dodela prestižne nagrade Zlatni Globus. Dodeli su prisustvovali najveća imena iz sveta filma, a najveći pažnju prisutnih je privukao glumac Timoti Šalame, koji se prvi put zvanično pojavio sa devojkom Kajli Džener.

Posle višemesečnih spekulacija ovo je i zvanična potvrda da je par zajedno i da je njihova veza krenula nešto ozbiljnijim tokom.

Timoti Šalame i Kajli Džener su tokom reklamne pauze razmenjivali nežnosti naočigled svih prisutnih.

Zvezda filma "Wonka", nominovana je za najbolju mušku ulogu u mjuziklu, a par je na ceremoniju dodele Zlatnog Globusa stigao nešto kasnije. Kajli je izgledala neverovatno u crnoj čipkastoj haljini bez leđa, a kosu je pokupila u elegantnu romantičnu punđu. Reklo bi se da je Timoti rešio da upari stajling sa svojim izabranicom, te se odlučio za crni šljokičavi sako.

Par je bio odlično raspoložen, a jasno je da su veoma privraženi jedno drugom - sve vreme su razmenjivali nežnosti i poglede. Inače, spoj atraktivne 26-godišnjakinje i super talentovanog 27-godišnjeg glumca, kog zovu i zlatni dečko Holivuda, je veoma neočekivan, mnogi tvrde i jedan od najčudnijih u svetu šoubiznisa.

Podsetimo, prvi put se pročulo za Timotija i Kajli u aprilu, ali su oni navodno bacili oko jedno na drugo još u januaru kada su oboje prisustvovali reviji brenda Jean-Paul Gaultier. Izvori upućeni u situaciju tvrde da Kajli provodi "puno kvalitetnog vremena" u luksuznoj vili slavnog glumca, te da je tamo provodila "čak i šest dana nedeljno".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espres/Blic žena/Marija Brčić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.