ZAR OVO OCU DA KUPI? Sin poznatog glumca nas je FRAPIRAO, VERUJEMO DA ĆETE SE I VI ŠOKIRATI POKLONOM
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

hit na internetu

ZAR OVO OCU DA KUPI? Sin poznatog glumca nas je FRAPIRAO, VERUJEMO DA ĆETE SE I VI ŠOKIRATI POKLONOM

Tokom kupovine božićnih poklona odlučio je da se malo našali sa svojim ocem

Objavljeno:

15-godišnji Levi, sin zanosnog glumca i miljenika žena Metjua Mekonahija, svojom objavom je nasmejao mnoge na društvenim mrežama. Tokom kupovine božićnih poklona odlučio je da se malo našali sa svojim ocem.

"Upravo završavam božićnu kupovinu i došao sam do svog tate, kojem je teško naći pravi poklon, no mislim da sam našao nešto za njega", rekao je Levi.

Dok je šetao prodavnicom muzičke opreme, razgledao je gitare, seo za bubnjeve, a onda rekao: "Ljudi, mislim da sam našao pravu stvar."

Naime, on je odlučio svom ocu da pokloni set bubnjeva. "Svi znamo da moj tata voli dobre bubnjeve", rekao je Levi. Bubnjevi su afro-kubanske udaraljke izrađene od dva mala bubnja koji su spojeni jedan uz drugog.

Uhapšen jer je go svirao

Zašto je ovo smešno? Jer je Metju 1998. godine uhapšen dok je go svirao na bubnjevima. O tom je incidentu pisao u svojoj knjizi koja je objavljena 2020. godine.

Uhapšen jer je go svirao
Uhapšen jer je go sviraofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ispod objave skupilo se puno komentara. "Samo budi siguran da ne nosi istu odeću kao prošli put dok ih svira", "Ovo je stvarno smešno", "Da, bubnjevi su pravi poklon", "Imaš dobar smisao za humor", pisali su mu pratioci.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Index/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.