"TAKVE STVARI OSTAVE NA TEBE TRAG..." Nedavna objava Janjuševog brata SLUTILA NA NESREĆU? Dobijao je JEZIVE PRETNJE
Mihailo Janjušević, Foto: Printscreen/instagram/janjuseviccmihailo

tužno

"TAKVE STVARI OSTAVE NA TEBE TRAG..." Nedavna objava Janjuševog brata SLUTILA NA NESREĆU? Dobijao je JEZIVE PRETNJE

Na društvenim mrežama isplivao je jedan "tvit" na kome se Mihailo oglašavao povodom problema koje je imao zbog kako kaže svog brata

Objavljeno:

Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen je prema nezvaničnim informacijama u beživotnom stanju.

Prema poslednjim informacijama, njegov brat Boris pokušavao je da stupi u kontakt sa njim, bezuspešno a i kolege su potvrdile da već danima pokušavaju da stupe u kontakt sa Janjuševićem.

Isplivao je jedan "tvit" na kome se Mihailo oglašavao povodom problema koje je imao zbog kako kaže svog brata, a kako je naveo pored pretnji smrću, dobijao je i gnusne poruke svakodnevno i to godinama unazad.

Mihajlo Janjušević nedavno pisao da dobija pretnje i da takve stvari ostavljaju trag
Mihajlo Janjušević nedavno pisao da dobija pretnje i da takve stvari ostavljaju tragfoto: Printskrin / Tviter / jannmiha

- Pišu godinama , nevezano za ovu situaciju , poslednjih 5-6 godina, i pre nego što sam otvorio ovaj profil dobijao sam poruke, pretnje, uvrede zbog brate, povlačio se sa društvenih mreža, okačićemo te u novinama preko naslovne, svi ce znati da si ovo da si ono, e napisali su ono na tw itd ..Takve stvari ostave na tebe trag.. Ja ne znam kome sam ja trn u oku i zašto. Nikad niko normalan ne može da navikne na uvredu, i da bude svejedno..Al eto , drago mi je da sam bar ovo raščistio.. i hvala na podršci, napisao je Mihailo na svom Tviter nalogu.

Kako se saznaje, radio je u jednoj od vodećih kompanija za međunarodni transport robe i logistiku.Inače, Mihailo o tome nije javno govorio, niti je svoj posao plasirao na društvenim mrežama, pa mnogi misle da je za život zarađivao samo od platforme "Onlifens".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas O.T. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.